Savurează o cină Deluxe cu produse de la Lidl

Iarna aceasta, surprinde-i pe cei dragi cu mâncăruri deosebite care să completeze meniul tradițional. Încearcă friptura de struț și apoi petrece o seară relaxantă în familie, savurând înghețata Deluxe de la Lidl la desert. Începând de luni, 28 noiembrie, vino în orice magazin Lidl din țară și descoperă noua ofertă.

Carnea de struț are o valoare nutritivă ridicată și conține foarte puține grăsimi și colesterol, ceea ce o face potrivită pentru persoanele care doresc să mănânce sănătos. Impresionează-i pe cei dragi cu friptură de struț (19.99 lei) din gama Deluxe de la Lidl, alături de care poți servi un preparat din cartofi gratinați cu brânză (8.99 lei). O specialitate delicioasă, această garnitură va pune friptura în valoare și va da mai multă savoare meselor de sărbători.


Completează meniul cu o băutură delicioasă, cu textură fină, care va fi vedeta serii: lichiorul cremă de whiskey irlandez (24.99 lei/0.7 L), obținut din cel mai bun lapte și whiskey irlandez învechit.

Vei găsi la Lidl și vinul de Porto (44.99 lei/0.75 L), un vin licoros provenit din nordul Portugaliei, cu aromă de fructe.


Un desert inedit pentru finalul mesei, sau de care te poți bucura oricând ai poftă de ceva gustos, este desertul de înghețată cu cafea (9.99 lei). Acesta va fi deliciul amatorilor de cafea, în oricare dintre cele două arome consacrate: latte macchiatto și espresso. Totodată, poți încerca și napolitanele cu migdale glazurate cu ciocolată (12.99 lei), preparate cu smântână și miere, migdale și ciocolată amăruie, cu lapte și albă.


Pentru o seară relaxantă, creează o atmosferă de sărbătoare cu ajutorul parfumurilor atent selectate din setul de aromaterapie Deluxe (34.99 lei).

Special realizat pentru sezonul rece, acesta are două variante de utilizare: în suporturile din lemn, fără încălzire, sau în evaporator, deasupra lumânării.


Câștigă surprizele de lux de la Lidl
Cu gama Deluxe de la Lidl, poți câștiga un Audi Q5, unul dintre cele 5 telefoane iPhone 7 sau una dintre cele 2 excursii pentru 2 persoane la spa, în Arosa, Elveția, oferite prin Lidl Tour. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de cel puțin 60 lei și cel puțin un produs Deluxe de la Lidl.

Apoi înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro sau prin SMS la 1740 și poți fi chiar tu marele câștigător. Mai multe detalii si regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.
Pentru sărbători cu și mai multă savoare, de luni, 28 noiembrie, descoperă produsele din oferta Deluxe, disponibile în fiecare magazin Lidl din țară sau pe catalog.lidl.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod