Satul Englez pentru juniori

Cunoasterea limbii engleze a devenit o abilitate mandatorie. Iar deprinderea de la o varsta cat mai frageda face procesul de invatare mult mai simplu. Angloville, primul sat englez din Romania, lanseaza un program special dedicat tinerilor.

Angloville Junior este cel mai individualizat program lingvistic din Europa. Acesta se adreseaza persoanelor cu varste intre 12 si 19 ani, care au cunostinte de baza de limba engleza si doresc sa-si imbunatateasca fluenta verbala, sa se pregateasca pentru examinarea orala de la Bacalaureat sau pentru studii in afara tarii.

Timp de o saptamana, tinerii inving barierele de exprimare in limba engleza in cele 70 de ore petrecute in compania vorbitorilor nativi absolventi ai universitatilor de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia si Canada.

Modelul de invatare folosit este de origine anglo-saxona bazat pe invatarea prin practica, prin schimb cultural intr-un mod creativ si distractiv. Mai multe detalii pe http://angloville.ro/program/preturi-satul-englez-junior/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod