Șase preparate recomandate pentru răsfățul de vară

Pentru că e vară, iar principalele griji sunt vacanțele, plimbările de weekend și relaxarea, vă recomandăm șase preparate fabuloase care vă vor răsfăța papilele gustative și vă vor umple de energie. Vestea bună este că puteți organiza “o escapadă” sau o călătorie a papilelor gustative fără a fi plecat din țară. E un truc care funcționează mai ales când numeri zilele până la concediu.


Creveți în sos de vin cu usturoi. “Despre creveți se știe că sunt extrem de gustoși, cu o valoare nutrițională bogată.
Preparatul este bine echilibrat, combinația cu usturoiul și vinul nu fac decât să pună în evidență creveții, trasformând totul într-un răsfăț culinar”, spune Marian Năstase, manager Restaurant Potcoava. Cu siguranță te vei simți ca pe malul marii, mai ales dacă alegi și un pahar de vin alături.

Tagliatelle cu sparanghel și roșii cherry. “Noi pregătim pastele după o rețetă propie, iar în combinație cu sparanghel, roșii cherry, parmezan și vin, acest preparat devine unul extrem de gustos, sațios și sărac în calorii”.

Salată rucola cu creveți.
“Un preparat ideal pentru cei care vor să consume ceva fresh, dar și bogat în nutrienți”.

Vânătă umplută. “O explozie de legume, asta îmi vine în minte de fiecare dată când mă gândesc la acest preparat. Roșia, brânza, ardeiul iute, usturoiul, pătrunjelul și mixul de condimente fac din acest preparat o adevărată savoare”, a adăugat Marian Năstase.

Specialitate grecească. “Chiar dacă vara aceasta nu ajungeți în Grecia, vă recomand să încercați acest preparat absolut delicios.
Mușchi de porc, ardei verde, brânza de oaie maturată și ardei iute, cam asta găsiți în tigaie, iar toate acestea combinate vă vor duce cu gândul instant la frumoasa Grecie”.

Înghețata de vanilie cu topping fierbinte de zmeură. “Desertul ideal pentru vară. Gelateria intalienească cu zmeura acrișoară, într-un topping fierbinte, formează un contrast savuros”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod