Sărbătorește dragostea în stil românesc, cu Arctic!

Luna februarie este pe final și iată că a sosit și timpul să sărbătorești iubirea în stil românesc. Dragobetele este acea zi specială pe care o petreci alături de cel drag, ziua în care faci tot posibilul pentru a-i arăta dragostea și aprecierea pe care i le porți. În plus, în mod special în această zi, vrei să arăți cât mai bine și acorzi o atenție deosebită garderobei tale.  Arctic îți oferă siguranța de care ai nevoie pentru o ținută ideală și îți pune la dispoziție noua mașină de spălat Arctic AFD7200A++, care, prin funcțiile sale speciale, întreține și protejează orice tip de material. Mai mult decât atât, pe lângă rezultatele excelente de spălare a hainelor, cu ajutorul noii mașini de spălat Arctic economisești timp, esențial pentru toate pregătirile pe care le mai ai de făcut.

În plus, te poți bucura de programe dedicate precum: Express 14 minute, programul cu cel mai scurt timp de spălare a rufelor, Economic 20°, care te ajută să obții rezultate foarte bune la spălare, cu economie considerabilă de resurse sau programul Împrospătare, de numai 17 minute, special conceput pentru articolele purtate o singură dată.
În aceeași măsură, certificarea Woolmark Silver atestă spălarea eficientă și sigură a articolelor din lână, cașmir sau alte țesături delicate.

Totodată, pentru că este o zi a cadourilor, Arctic te ajută să pui și bani deoparte, prin funcțiile speciale ale mașinii de spălat: funcția ECO Dose care îți oferă posibilitatea de a regla doza de detergent lichid pentru fiecare spălare în parte, consumându-se astfel doar cantitatea strict necesară de detergent fără a face risipă sau Eco Heater, rezistență acoperită cu nichel de până la 100 de ori mai durabilă, ce oferă protecție eficientă împotriva coroziunii și diminuare cu până la 40% a depunerilor de calcar. Totodată, Arctic AFD7200A++ face parte din clasa energetică A++, ceea ce te ajută să faci o economie suplimentară de energie, iar prin utilizarea funcției EcoWash, care îți oferă opțiunea de spălare cu apă rece, poți ajunge să economisești chiar și până la 80%.

De Dragobete, Arctic are grijă de felul în care arăți și îți demonstrează că peformanța noilor tehnologii și modernitatea sunt în armonie cu stilul tău personal!

Maşina de spălat AFD7200A++

Caracteristici :

Control electronic LCD

Capacitate de încărcare: 7 kg

Număr programe: 16

Viteză centrifugare: 1200 rpm

Unghi deschidere uşă: 155°

Culoare: Alb

Dimensiuni: 84 x 60 x 51cm

 

Performanţa:

Clasa energetică: A++

Eficienţa de spălare: A

Eficienţa stoarcere: B

Consum energetic: 0,86 KWh

Nivel zgomot spălare: 58 dB(A)

Nivel zgomot stoarcere: 72 dB(A)

 

PROGRAME ŞI FUNCŢII SPECIALE

Programe:

Bumbac (rece-90°C)

Bumbac Eco (rece-60°C)

Sintetice (rece-60°C)

Lână (rece-40°C)

Expres 14 min (rece-30°C)

Cămăşi (rece-60°C)

Spălare manuală (rece-30°C)

 

Mixt (rece-40°C)

Delicate (30-90°C)

Împrospătare

Economic ( 20°C)

Clătire

Stoarcere + Evacuare

Autocurăţare

 

Funcţii speciale:

ECO Dose: Posibilitatea de a opta între detergentul sub formă de pudră sau detergent lichid

Aqua Safe: Sistem de reglare automată a consumului de apă

ECO Wash: opţiune de spălare cu apă rece

ECO Heater

Rezistenţă încălzire

Afişare etape program

Blocare butoane în timpul funcţionării

Buton separat pentru setarea temperaturii

Viteza de centrifugare variabilă

Prespălare

Spălare rapidă

Clătire suplimentară

Fără stoarcere

Antişifonare

Woolmark Silver

Preț: 1.320 RON (TVA inclus)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod