Saptamana plina de evenimente muzicale la The Harp Irish Pub

The Harp Irish Pub este un restaurant cu specific irlandez din centrul Bucurestiului recunoscut pentru mancarea delicioasa, portiile mari si atent gatite, diversitatea berilor si a bauturilor alcoolice, dar si pentru evenimentele saptamanale cu muzica live, unde se canta si se danseaza cu bucurie pana dupa miezul noptii.

Saptamana aceasta incepe prin a sarbatori dragostea la o seara de karaoke alaturi de Jazzy Jo, miercuri, ora 20.00. Muzica internationala, slagare romanesti pe care le fredonezi cu bucurie le vei putea canta alaturi de starul serii la Karaoke with a star: Special Guest – Jazzy Jo.
Se anunta o seara plina de iubire si distractie alaturi de invitatii locatiei.

Joi, vineri si sambata continua petrecerea la The Harp Irish Pub cu muzica de saxofon, trupa The Story si Sol Band. The Harp Irish Pub este o locatie cu traditie, cu un personal amabil si prietenos, gata sa te serveasca cand le treci pragul. Meniul bogat in specialitati irlandeze si nu numai, bauturi si deserturi fac ca experienta ta sa fie una de neuitat si sa iti doresti sa revii ori de cate ori ai ocazia. Rezervari: 0735.554.455; office@theharp.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod