Sano FORTE Plus Gel Concentrat - aliatul perfect in bucatarie

SANO lansează în România cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă gel, destinat curățeniei din bucătarie, Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500 ml. Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase exista un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat. Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită și este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze, dar și a altor suprafețe.

Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De acea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Comparând cu un degresant similar, cu formulă gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vâscos, aderă mai bine pe suprafețe și colectează toată murdăria fără efort. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.

Noul produs se adaugă la colecția degresanților de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano) dar si serie degresanților Sano Professional. Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele traditionale, dar si online.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod