Sanatatea se protejeaza prin somn. 6 principii esentiale pentru alegerea unei saltele

Un somn bun este esential pentru o viata sanatoasa. 8 ore de somn nu sunt suficiente pentru un organism odihnit, pe langa acestea alti factori, precum confortul, jucand un rol important in atingerea acestui obiectiv. Confortul poate fi obtinut prin modelul de saltea ales pentru patul vostru.
Un somn bun este esential pentru o viata sanatoasa. 8 ore de somn nu sunt suficiente pentru un organism odihnit, pe langa acestea alti factori, precum confortul, jucand un rol important in atingerea acestui obiectiv. Confortul poate fi obtinut prin modelul de saltea ales pentru patul vostru.  

Un tip de saltea nu se potriveste tuturor. O saltea tare poate fi buna pentru o persoana, dar total nepotrivita pentru o alta. Unele sunt concepute pentru a tine spatele drept, altele sunt create pentru a sustine un numar mai mare de kilograme, iar altele sunt create pur si simplu pentru designul atragator, fara sa aiba beneficii asupra sanatatii.

In general, nu acordam o atentie speciala atunci  cand cumparam o saltea, dar prin acest lucru nu facem decat sa neglijam calitatea somnului nostru.
In acest sens, specialistii magazinului online www.saltele-online.ro au intocmit o lista cu lucruri pe care trebuie sa le urmariti la o saltea:

1. Varsta saltelei existente – Problemele cu somnul pot fi generate si de o saltea care nu mai pastreaza calitatea si confortul initiale. O data cu trecerea anilor acestea se deterioreaza, afectand si sanatatea noastra. Acesta este momentul cand trebuie sa decideti ca aveti nevoie de o noua saltea. Este cel mai usor mod de a preveni anumite afectiuni.

2. Elasticitatea este un atribut important in alegerea unui saltele. De exemplu, salteaua Silver Memory distribuita de magazinul online www.saltele-online.ro are un grad de elasticitate de 8 din 10. Gradul de elasticitate este dat de modul de constructie si de rigiditatea elementelor din care este compusa salteaua.
Aceasta reactie este foarte vizibila in timp prin gradul de deformare al saltelei. Cu cat o saltea este mai elastica, aceasta este mai moale si mai putin "inchegata". Acest grad de elasticitate recomanda si greutatea persoanei ce poate utiliza fiecare tip de saltea.

3. Testati inainte de cumparare! – de indata ce aveti setate coordonatele saltelei pe care v-o doriti, testati-o timp 10-15 minute. Asezati-va intinsi si uitati ca in jurul vostru sunt oameni care se plimba. Acest lucru va ajuta sa verificati confortul si fiabilitatea saltelei. Nu va grabiti in achizitionare si nu va lasati influentati doar de vanzator.

4. Verificati toate caracteristicile saltelei - confort, elasticitate, comportament la miscare, gradul de circulatie al aerului etc.
Note bune pentru toate acestea va garanteaza ca faceti alegerea corecta. Salteaua Silver Memory primeste din partea  expertilor 9 puncte din 10 in ce priveste gradul pe punctele de presiune, comportament la miscare si confort si 8 din 10 puncte la gradul de circulatie al aerului si elasticitate. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a matrialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint.

Argintul a fost folosit inca din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice si antimicrobiene. Capsulele din fibra de textil au o medie de viata de 20 ani sau 40-60 spalari repetate ale husei.

5. Cumparati saltele doar de la un magazin specializat! Saltele-online.ro este destinat comercializarii unei game variate de saltele.
Specialistii magazinului sunt instruiti si suficient de calificati pentru a va ajuta in alegerea corecta.
 
6. Nu uitati sa verificati garantia! Perioada de garantie a saltelei Silver Memory este de 10 ani, fapt ce indica o calitate ridicata a acesteia. O garantie mai mica indica faptul ca durata de viata a saltelei repsective este mai mica, de aceea si pretul poate mai scazut decat in cazul unei saltele de calitate.

Multe persoane au tendinta de a acorda prioritate costului saltelei inaintea altor component importante si sfarsesc prin a se plange de calitatea ei. Faceti alegeri intelepte pentru o sanatate de durata!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod