Samsung Crystal Blue, un „must-have” pentru o ținută impecabilă

Moda se schimbă de la un sezon la altul, iar tehnologia avansează cu un ritm rapid, însă există piese care devin și rămân „must-have”. Pentru ca aceste piese vestimentare „statement”, pe care le prețuiești, să aibă parte de o îngrijire premium, Samsung a creat mașina de spălat Crystal Blue, astfel încât garderoba ta să arate impecabil.
Moda se schimbă de la un sezon la altul, iar tehnologia avansează cu un ritm rapid, însă există piese care devin și rămân „must-have”. Pentru ca aceste piese vestimentare „statement”, pe care le prețuiești, să aibă parte de o îngrijire premium, Samsung a creat mașina de spălat Crystal Blue, astfel încât garderoba ta să arate impecabil.

Mașina de spălat Crystal Blue, care îmbină designul revoluționar și o tehnologie avansată de întreținere a celor mai pretențioase țesături, a fost partenerul creațiilor speciale ale designerilor români de top în cadrul evenimentul aniversar Molecule F. Printre aceștia se numără și Stephan Pelger, unul dintre numele cele mai apreciate în design-ul românesc, care a prezentat într-un mod spectaculos noua mașină de spălat Samsung Crystal Blue în cadrul evenimentului aniversar Molecule F, un concept menit să adune la un loc designerii români de top care au demonstrat în timp calitatea creațiilor lor.

Designer-ul Stephan Pelger este imaginea noii mașini de spălat Samsung Crystal Blue în România.
Astfel, pe parcursul unei promoții ce are loc în perioada 06.06-07.08.2014 în magazinele partenerilor Samsung, cei care vor achiziționa o mașină se spălat Crystal Blue, vor primi un set de creații Stephan Pelger și vor beneficia de consultanță vestimentară oferită de acesta.

Mașina de spălat Crystal Blue aduce tehnologia revoluționară EcobubbleTM, care oferă o îngrijire pentru cele mai pretențioase piese vestimentare. Această tehnologie folosește un generator de bule care ajută la dizolvarea mult mai rapidă a detergentului și la formarea unei cantități mari de spumă care pătrunde mai ușor în țesătură. În același timp procesul de spălare se bazează pe apă mult mai rece decât în mod convențional, aceasta protejând mult mai bine țesăturile și păstrând aspectul hainelor timp îndelungat. De asemenea, tehnologia EcobubbleTM este mult mai prietenoasă cu mediul, economisind energie.

Samsung Crystal Blue este o mașină de spălat cu un design simplu și intuitiv, care oferă o eleganță aparte oricărei încăperi.
Design-ul minimalist este oferit de suprafața netedă și de curbele naturale care au înlocuit liniile inutile, dar și de finisajul translucid de cristal albastru al ușii. De asemenea, aspectul simplu și elegant este conferit și de ecranul intuitiv color de 5 inci, complet tactil, ce poate fi accesat mult mai simplu de utilizatori.

Stilul de viață tot mai agitat și timpul tot mai prețios sunt cele care de multe ori ne afectează activitățile zilnice. Este foarte important să putem controla anumite activități, astfel încât să fim mereu pregătiți să ținem pasul cu ritmul zilnic. De aceea, noua mașină de spălat Samsung Crystal Blue a dezvoltat un mod inteligent prin care utilizatorii pot controla și monitoriza de oriunde s-ar afla mașina de spălat, prin intermediul funcției Smart Control, folosind o aplicație de pe smartphone (este necesară o conexiune de tip wi-fi, iar aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS).

Printre inovațiile aduse de Crystal Blue pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de top, este și funcția Auto Optimal Wash, care folosește 4 tehnologii cu senzori ce adună informații despre încărcătura mașinii și în funcție de acestea decide automat ciclul optim de spălare, completat de funcția Auto Dispense care dozează în mod automat cantitatea ideală de detergent și balsam.

De asemenea, pentru a le oferi utilizatorilor un mod simplu și intuitiv de folosire a mașinii de spălat, Crystal Blue dispune de șase cicluri de specialitate pre-setate: Gardening, Cooking&Dining, Hygene Care, Active Sports, Active Kids și Working & Everyday, pentru ca utilizatorii să poată selecta mult mai rapid și simplu ciclul de spălare potrivit pentru hainele lor.
De asemenea, funcțiile menite să le ofere utilizatorilor mai mult confort sunt completate de de funcții de top precum Most Used sau Favorite, care memorează opțiunile cel mai des folosite și le permite să își personalizeze ciclurile de spălare.

Astfel, noua mașină de spălat Samsung Crystal Blue îmbină perfect designul premium cu funcțiile inovatoare menite să ofere rezultate la înălțime, reprezintă un nou capitol în materie de design pe segmentul electrocasnicelor, complimentând prin eleganța ei design-ul oricărei locuințe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod