Salteaua Pikolin - Tehnologii moderne pentru un confort de 5 stele

Când ai dormit ultima dată ca un prunc? Se compară cu ceva acea senzație în care te deconectezi complet și-ți lași mintea să se odihnească, iar corpul să se relaxeze? Pentru acel moment al zilei, în care somnul e ca o vacanță de 5 stele, ai nevoie de o saltea de 5 stele, așa cum e salteaua din colecția *****hotel Pikolin de la Salterra.

Salterra, prin saltelele *****hotel Pikolin, îți aduce mai aproape confortul personalizat, rezultat al multor ani de cercetare și inovație. La Pikolin, tehnologiile avansate de producție se combină cu materialele de ultimă generație pentru a realiza acele saltele unice, care-ți dau posibilitatea să te bucuri nu doar de un somn odihnitor, ci și de o experiență autentică de confort pe care o poți regăsi doar într-o vacanță de 5 stele.

Chiar dacă nu poți aduce aerul și atmosfera de vacanță în casa ta, cu ajutorul Salterra poți aduce acum un element la fel de important pentru odihna ta: salteaua Pikolin.

Studiile arată faptul că somnul de calitate ajută memoria, induce buna dispoziție, întărește sistemul imunitar și susține o bună funcționare a inimii și a sistemului circulator. Alte cercetări, susținute de numeroși medici, confirmă faptul că salteaua are cel mai mare impact asupra calității somnului. Dar și fără studii, simțim cât de important e să dormim suficient încât să ne simțim odihniți, dar mai ales, să dormim confortabil.

Atunci când o saltea ni se pare inconfortabilă, poate avea de-a face cu vasele de sânge fine de sub piele, numite capilare.
Dacă salteaua este necorespunzătoare și încerci să dormi într-o poziție a corpului nepotrivită, greutatea corpului reduce fluxul de sânge care trece prin capilare, iar acest lucru face ca senzorii de durere și celulele nervoase să transmită un mesaj creierului pentru a schimba poziția corpului. De aceea simți nevoia să te întorci de pe o parte pe alta pentru a-ţi găsi poziția confortabilă.

O saltea potrivită e o saltea care reduce punctele de presiune și oferă o susținere adecvată a corpului, pentru a-ți oferi un somn odihnitor. Însă alegerea saltelei este extrem de personală. Așa cum crema pentru față trebuie aleasă în funcție de particularitățile pielii, salteaua trebuie aleasă în funcție de ce crede corpul tău că înseamnă confortabil.
Știința nu a reușit să creeze o saltea care să fie considerată perfectă pentru toată lumea, de aceea Salterra a ales cele mai noi tehnologii și tendințe în domeniu pentru a crea o colecție de saltele în care fiecare persoană să-și regăsească confortul de 5 stele: saltelele *****hotel Pikolin.

Gândite pentru hotelurile de lux și alese de cele mai faimoase hoteluri europene, saltelele din colectia*****hotel Pikolin sunt rețeta somnului sublim și o dovadă clară a faptului că poți folosi știința în crearea unui obiect ce are efect aproape terapeutic.Confort maxim, menținerea coloanei vertebrale în poziție corectă, durabilitate și protecție împotriva alergiilor provocate de substanțele care, de regulă, se acumulau în saltea – sunt beneficiile oferite de saltelele Pikolin, de care tu poți profita acum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod