Salate la minut, cu noul Philips SaladMaker

Philips lansează în România SaladMaker HR1388, un aparat ce face ca prepararea salatei tale preferate, în casă, exact aşa cum îţi place, să pară o joacă de copii! Acesta taie, feliază, mărunţeşte, rade o varietate de alimente, în orice formă şi dimensiune, în doar câteva secunde.

Când vine vorba de tăiat ingrediente variate în orice formă şi mărime, pentru a pregăti o salată delicioasă, metoda tradiţională lasă de dorit atât la capitolul eficacitate, cât şi în ceea ce priveşte timpul pe care trebuie să-l petreci în bucătărie.
Cu noul aparat Philips SaladMaker HR1388 tot ce trebuie să faci este să speli alimentele, să le pui in tubul de alimentare XL al aparatului şi să apeşi pe butonul de pornire. Singura ta grijă este să fi pus în prealabil bolul în care vei mănca salata, în faţa aparatului.

Bineînţeles, înainte de a începe tot procesul, trebuie să decizi în ce formă şi mărime doreşti să tai sau să feliezi alimentele şi să alegi unul dintre cele 6 discuri din oţel inoxidabil special concepute pentru fiecare acţiune.
Philips SaladMaker feliază (felii subţiri,  groase, Julienne), rade, mărunţeşte, taie cartofii cuburi (pentru cartofi prăjiţi). Poţi felia cu el de la legume şi fructe la mezeluri şi poţi să razi şi caşcaval. Astfel, te bucuri de o masă sănătoasă şi delicioasă în orice moment al zilei, într-un timp record.

Poţi pregăti câte porţii vrei dintr-o singură mişcare! Toate accesoriile sale pot fi spălate în maşină, pentru o curăţare la fel de rapidă şi eficientă.  Datorită noului Philips SaladMaker, de acum nu trebuie să-ţi mai refuzi deliciul unei salate „cu de toate” pentru că nu dispui de timpul necesar pentru a tăia, felia şi toca toate ingredientele.
O singură mişcare şi totul este gata! Preţ noul Philips SaladMaker HR1388 – 326,82 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod