S-a redeschis Starbucks Băneasa Shopping City

Starbucks, cea mai populară marcă de cafea din lume, a redeschis pe 27 octombrie cafeneaua din Băneasa Shopping City, București, într-un spațiu cu design modern și natural.
Fiecare cafenea are o poveste unică, Starbucks întâmpinându-și clienții cu simplitate, eleganță și căldură într-un nou decor, cu multe detalii din lemn, sticlă, metal, caracteristici deja consacrate ale design-ului cafenelelor Starbucks.  

Peisaje extinse decorează pereții cafenelei, evocând în tușe de culoare etapele dezvoltării cafelei, atenția cu care cultivatorii de cafea dau viață boabelor culese din copacii Coffea Arrabica, cât și peisaje mirifice, naturale, toate având rolul să recreeze cadrul  în care regăsim plantațiile de cafea.

Clienții se pot bucura de băuturile Starbucks pe bază de espresso într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc ideal atât pentru ieșiri cu prietenii, întâlniri de afaceri, cât și pentru momente de relaxare în familie.

„Ne dorim ca fiecare client să aibă un sentiment de apartenență, iar cafenelele noastre să fie percepute ca un spațiu de evadare, o pauză de la grijile zilnice, un loc unde vă puteți întâlni cu prietenii.
Este vorba despre bucuria resimțită în ritmul vieții - uneori lent, cu timp pentru savurare, alteori mai rapid. Dar întotdeauna uman”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager România & Bulgaria.

Anul acesta, în aprilie, Starbucks a marcat 10 ani de când a intrat pe piața din România. Astăzi, Starbucks deține 31 de cafenele în țară: 16 în București, trei în Timișoara, câte două în Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Ploiești și câte una în Brașov și Oradea.

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, mizând pe apetitul românilor pentru socializare, cafea personalizată și servicii de calitate.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internaţional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King , La Tagliatella şi Starbucks.
Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări şi este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod