S-a lansat Monkey Crush, cea de a doua carte din seria ilustrată pentru copii Crush

S-a lansat Monkey Crush, cea de a doua carte ilustrată din seria pentru copii intitulată The Crush Series. Aceste cărți sunt scrise în versuri, în limba engleză de către Ian Worboys și sunt ilustrate de Silke Diehl. În cărți sunt prezentate aventurile amuzante ale unui grup de animale, acestea având un mesaj educational legat de consecințele propriilor acțiuni.Monkey Crush poate fi cumpărată online pe www.thecrushseries.com și din librăriile Cărturești.

Seria Crush este concepută ca un univers educational și recreațional pentru copii, dar și ca sursă de inspirație și spațiu virtual cu resurse pentru părinții care caută idei creative de a-și susține copiii să învețe prin joc. Pe lângă primele două cărți ale seriei, website-ul www.thecrushseries.com conține jocuri, cărți audio, cântece și produse amuzante, care îi vor ajuta pe copii să învețe într-un mod distractiv și interactiv de la personajele istețe și ghidușe ale seriei Crush.

“Să fiu părinte a fost o experiență ce a contribuit la dezvoltarea mea personală.

În scurt timp am descoperit că a nu te lua pe tine foarte în serios și a fi jucăuș sunt elemente cheie către inimile și imaginația copiilor. Dezvoltați creativitatea și imaginația tinerilor cititori, iar rezultatele vor rămâne în viețile lor pentru totdeauna.” spune Ian Worboys, autorul.

Monkey Crush aduce în discuție vânătoarea și le permite părinților să vorbească despre motivul pentru care oamenii vânează: mâncare sau plăcere? Scena are loc în India, unde maimuțele, leii și tigrii sunt încă împreună. Povestea aduce nuca de cocos la viață și arată cum un prânz neașteptat poate salva animalele de la a fi mâncate sau vânate.
Frog Crush, prima carte a seriei, începe cu gândurile unei broscuţe înfometate, care visează la un prânz crocant, în timp ce stă pe o frunza de nufăr. Un pește, un crocodil, un hipopotam și o muscă apar, de asemenea, în poveste și o fac mai interesantă și imprevizibilă.

Autorul recomandă ca poveștile să fie citite personificând personajele, făcând fețe amuzante și imitând diferite voci, lucru ce îi va ajuta pe copii să se simtă conectați la cărți, iar experiența educațională să fie mai amuzantă și mai memorabilă.

“Seria Crush redă o lume în care cursul vieții poate fi schimbat de multe ori de situații neașteptate, însă cu imaginație și perseverență, rezultatul unui eveniment trist poate fi schimbat într-o creație cu un impact pozitiv, care poate inspira și alți oameni să facă la fel.”, adaugă autorul.

Ian Worboys este părinte, autor și CEO al unei companii de dezvoltare industrială la nivel pan-European. Umorul său, regăsit în seria Crush, este parte atât din viața sa profesională, unde își binedispune colegii, cât și din viața personală, însoțind fiecare dintre cei patru copii, cu glume și versuri.

 

Silke Diehl este un designer de interior german și ilustratoare de cărți pentru copii. Silke adoră să ilustreze poveștile seriei Crush și consideră că cel mai frumos vis al ei prinde viață cu această ocazie. Inspirată de această provocare, a renunțat temporar la jobul ei pentru a ilustra personajele seriei Crush. Soțul și cei trei copii ai săi sunt deopotrivă cei mai mari susținători și critici ai ei. Frumusețea ilustrațiilor sale și magia cuvintelor lui Ian se întrepătrund perfect și creează un univers fascinant, deopotrivă educativ și amuzant.

Aceste cărți se regăsesc pe lista de dorințe a lui Ian Worboys, pe care acesta a conceput-o după ce fiul său, Robert, la doar 27 de ani și-a pierdut viața în somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc, în ianuarie 2016.  În memoria sa, omul de afaceri a scos la lumină versurile pe care le-a scris pentru a-i încânta pe cei patru copii ai săi, când aceștia erau mici, și a înființat fundația The Robbie Bobby Foundation.

10% din profitul generat de vânzarea cărților va fi donat organizației caritabile, a cărei misiune este aceea de a ajuta persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate, afecțiuni mintale sau emoționale, dar și tinerii sportivi pentru care o donație mică poate avea beneficii mari și le poate schimba viețile. Mai multe informații pe www.thecrushseries.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod