S-a inaugurat DRIP Coffee Shop

Alex Vișan, avocat de profesie şi un îndrăgostit de cafea, a deschis DRIP Coffee Shop - prima cafenea de specialitate din zona Parcului Carol din capitală. Inaugurarea cafenelei a avut loc în prezența a zeci de tineri care împărtășesc dragostea pentru cafeaua de specialitate.

Cafeneaua este situata în vecinătatea Parcului Carol, pe Strada 11 iunie, numărul 35. Design-ul a fost realizat de Coplanar Studio. Cafeneaua are un mobilier minimalist, dar cu bun gust,  atmosferă relaxantă și un parfum fin de cafea proaspăt prăjită.

DRIP Coffee Shop nu este doar o cafenea de specialitate, ci locul unde se nasc simpatii între oameni, unde se dezvoltă comunități de oameni pasionați de multe altele, nu doar de cafea. Este un fel de "acasă” pentru îndrăgostitul de cafea și ceai, unde toţi cei care vor trece pragul vor avea posibitatea de a experimenta noi gusturi și noi arome.

Din meniu fac parte și câteva gustări atent alese, gustări ce vin în completarea băuturilor oferite (biscuiți vegani, quiche-uri, mult apreciata prăjitură Kouglof cu dovleac) - toate pregătite din ingrediente proaspete și bio, cu ajutorul celor de la Chez Odette.

La DRIP Coffee Shop poţi savura o cafea autentică, proaspat prăjită de către prăjitoria Underdog din Atena, owner-ul prăjitoriei fiind o persoană de referinţă în domeniul cafelei de specialitate. De asemenea, nu lipsesc nici ceaiurile de specialitate, aduse de la Paper  & Tea (Berlin) şi cacao de specialitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod