S-a deschis Avido, un restaurant concept pentru cei care apreciază mâncarea sănătoasă

Avido este un restaurant cu poveste. Povestea unei prietenii de peste 15 ani a Mădălinei Toma și Cristinei Chiriță și a pasiunii lor pentru un stil de viață sănătos. De aici totul decurge firesc, din respect pentru oameni și natură.
La Avido ai în fiecare zi mâncare pregătită în tihnă, din ingrediente organice, farm to table, cu gust absolut delicios. Mâncare așa cum era odinioară: fără pesticide, organisme modificate genetic și culturi pe repede-înainte.  

Restaurantul oferă o alternativă sănătoasă, fără compromisuri, într-o societate în care alimentația este adesea impusă de ritmul alert al vieții urbane.

La Avido găsești mereu pâine cu maia artizanală plămădită în casă, în fiecare dimineață, cea mai gustoasă pizza cu maia, dar și un meniu business lunch - la care se oferă 20% discount pentru cei care lucrează sau locuiesc în zonă - , mic dejun și cină.
Toată mâncarea este făcută în casă!

Pentru că ingredientele sunt întotdeauna proaspete, majoritatea de la producători locali, meniul are o dinamică sezonieră. Două dintre fermele locale de la care Avido se aprovizionează constant sunt Nasul Roșu și Ferma din curte. Și ei, ca și cele două fondatoare ale restaurantului, împărtășesc pasiunea pentru mâncare autentică și un stil de viață sănătos.

Pe lângă mâncarea sănătoasă și delicioasă, absolut specială este cafeaua de la Origo, prăjită cu câteva zile înainte de a fi servită.
 

Restaurantul este situat pe Calea Florească 91-111 și este deschis între orele 10.00 și 22.00, de marți până duminică.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod