Rowenta Wet & Dry - un extra-touch dedicat bărbaților

Impecabil, perfect, extravagant, elegant – superlativele definitorii ale unui barbat care doreste sa impresioneze inca de la prima aparitie. Perfectiunea are insa nevoie de un extra-touch, mai ales in luna dedicata barbatilor.
Aici intervine Rowenta Wet&Dry, aparatul de tuns de mare precizie.Alegerea unui aparat de tuns potrivit reprezinta un challenge pentru orice barbat care isi doreste un aspect glam, mai ales ca acesta te va insoti in cele mai importante momente, fie ca este vorba de pregatirea unui interviu sau clipele premergatoare unui date pe care l-ai asteptat de ceva vreme.

Putere, precizie, performanta! Rowenta Wet&Dry este echipat cu un motor puternic (6500 rpm) si lama de inalta calitate cu invelis din titan, ce garanteaza eficienta de taiere dintr-o singura miscare si durabilitatea timp indelungat.
Bucura-te de tehnologia Wet & Dry si utilizeaza aparatul chiar si sub dus, in deplina siguranta si confort. The perfect man needs the perfect care!

Aparatul de tuns de la Rowenta are 2 piepteni ajustabili de mare precizie, cu 15 lungimi diferite de taiere si reglaj fin, cu precizie de 2 milimetri pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite de fiecare data cand il utilizezi.Rowenta da tonul, tu alege doar stilul care ti se potriveste! Cum standardele de frumusete masculina devin din ce in ce mai complexe si Movember este aici, tunsoarea ta trebuie sa impresioneze.
Nu uita! Pentru o imagine completa, pieptanul specific asigura o stilizare usoara si de efect a barbii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod