Rowenta Silence Force - silențiozitate și performanță de aspirare extremă

Ai nevoie de cel mai dedicat “ajutor” pe care te poți baza pentru curățenia de Paște? Fie că preferi varianta cu sac ori cea fără sac, Rowenta ți-a pregătit o gamă largă de aspiratoare pentru ca tu să te bucuri de o casă curată. Câștigă timp, relaxează-te și petrece momente frumoase alături de cei dragi!

Beneficiază de garanția extinsă Rowenta - iată ce trebuie să faci: achiziționează până pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta din gamele Silence Force și X-Trem Power și înregistrează produsul pe www.rowenta.ro/garanție-extinsă (2 ani garanție internațională Rowenta plus 3 ani service extins).

Un duo de succes își împarte în mod egal îndatoririle! Ea vrea să curețe chiar și cele mai inaccesibile colțuri din casă, iar el, mai multă libertate de mișcare! Cu aspiratoarele Rowenta opțiunile sunt nenumărate! Performanțe excepționale? Desigur! Gama Silence Force oferă sesiuni de aspirare perfecte și alunecare fără efort pe orice pardoseală. Tehnologia Extreme Silence dispune de un nivel optim de silențiozitate, de doar 64 dB(A).
Iar asta nu este tot! X-Trem Power sunt eficiente energetic datorită tehnologiei EffiTech de optimizare a consumului și au o capacitate ridicată de colectare a prafului, ceea ce le face ideale pentru curățarea unor suprafețe mari.

Silence Force RO77xx este cel mai performant aspirator cu sac de la Rowenta și are cel mai redus nivel de zgomot, de doar 64dB(A), cu un consum de energie de doar 22 kWh anual.

Best news? Nu mai este nevoie să schimbi filtrele pentru că este echipat cu sacul Hygiene+, ce captează 99,99% din praful aspirat. În plus, este ușor de utilizat și igienic, are o clapetă de închidere automată, care împiedică formarea norilor de praf atunci când îl schimbi.
Poate îți dorești un aspirator fără sac? Silence Force Cyclonic RO76xx folosește tehnologia ciclonică, este extrem de silențios, are 67 db(A) și consumă doar 22 kWh/an. Filtrele de înaltă eficiență captează și rețin 99,98% din particule, astfel ca tu să respiri un aer mai pur.
Mai mult, datorită ergonomiei îmbunătățite pentru gestionarea prafului, nu există riscul deschiderii accidentale a recipientului, iar procesul de golire este unul foarte ușor.

#GoodToKnow! Noul cap de aspirare Power Air cu 2 poziții, inclus la ambele variante, cu sau fără sac, oferă rezultate excepționale de aspirare pe toate suprafețele: covoare cu fir înalt, mochete, parchet sau gresie.
Cu puțin efort, casa este mai curată și pregătită pentru sărbători! :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod