Rowenta First Class – bilet la clasa întâi pentru hainele tale, în vacanță

Ai costumele de baie, loțiunea cu protecție solară, hainele pregătite pentru fiecare zi, dar alegerea ținutelor pentru vacanță devine o adevărată provocare? Oare ce ținută nu se șifonează în bagaj? Ca vacanța ta să nu fie ”șifonată”, pe lista must-have pentru bagajul tău de călătorie, trebuie să ai și fierul de călcat de voiaj Rowenta First Class.

Renunță la ideea că trebuie să te limitezi la haine care nu se calcă sau se șifonează greu, pentru că acum călcatul rufelor e mai simplu și mai rapid chiar și în concediu.
Timpul în vacanță e dedicat relaxării, de aceea Rowenta a concentrat beneficiile unui fier de călcat performant într-o formă compactă, pe care să o poți strecura ușor în bagaj.

Rowenta First Class dispune de o talpă din inox, Microsteam 200 și jet de abur cu precizie care învinge orice cută.  Cine are nevoie de masă de călcat în concediu când ai fierul de călcat de voiaj First Class, care, datorită funcției de abur vertical, poți călca chiar și atunci când hainele sunt pe umeraș? Se strecoară în bagajul tău fără să ocupe mult spațiu, fiind ușor de pliat, ca să îți rămână mai mult loc pentru hainele tale preferate.
Poți călători în orice țară și să te bazezi pe el, pentru că poate funcționa cu 120-240 V. Cu alte cuvinte, se ”împrietenește” cu orice priză.

Bucură-te de vacanța ta și poartă orice ținută, pentru că, de acum, cu fierul de călcat de voiaj Rowenta First Class, cutele dispar în vaporii aburului.

Fierul de călcat de voiaj Rowenta First Class, soluția pentru vacanțe fără cute!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod