Rowenta Air Force 360, aspiratorul vertical performant pentru zile frumoase în familie

Aspiratorul 3 în 1, Rowenta Air Force™ 360, asigură performanțe ridicate pe parchet, gresie sau covoare. Acesta este prevăzut cu o perie motorizată Power Slim, cu până la 6500 de rotații pe minut, ce maximizează eficiența de aspirare.
Datorită ledurilor integrate în perie, curățenia la 360° nu mai este un task dificil - praful acumulat în spatele obiectelor de mobilier va fi detectat și reținut rapid. Punct ochit, punct lustruit!

Suprafețe verticale? Îndepărtează peria Power Slim, apelează la cea încorporată de la capătul tijei metalice, iar pereții și tavanul vor fi aspirați și protejați de eventualele zgârieturi. Praful depus pe mobilă sau scări va fi de acum doar o amintire! Rowenta Air Force™ 360 se transformă rapid într-un aspirator puternic de mână, gata să îți sară în ajutor oricând ai nevoie.
Mai mult, fiind dotat cu două accesorii - unul pentru spațiile înguste și altul pentru tapițerii - acesta este soluția ideală pentru aspirarea colțurilor greu accesibile sau a canapelelor.

Tehnologia Air Force Cyclonic de care dispune Air Force™ 360 oferă un nivel înalt de separare a prafului pentru rezultate excepționale. Motorul fără perii oferă combinația perfectă între un format compact și o durată mai lungă de viață a aparatului. Aspiratorul vertical 3 în 1 de la Rowenta funcționează fără fir, doar în baza unei baterii de 21,9 V tip Li-ion, putând fi manevrat și transportat cu ușurință, datorită greutății sale de numai 1,9 kg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod