Robert Petrescu este marele câștigător MasterChef

Marea finală MasterChef de ieri seară a scos la iveală tot ce au avut mai bun de oferit cei patru bucătari amatori care au reușit să impresioneze jurații și să ajungă atât de departe în competiție. Alexandra, Flaviu, Robert și Ana au trebuit să treacă prin trei încercări grele și au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să facă un pas mai aproape de marele premiu. Cel care a reușit să creeze un meniu complet format din antreu, fel principal și desert, în care a mixat cu succes creativitatea și tehnica a fost Robert Petrescu, marele câștigător al titlului de MasterChef și al marelui premiu de 50.000 de euro.

Odată cu câștigarea trofeului MasterChef am câștigat o nouă viață, o libertate și o dorință de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit și s-a simțit asta. Aproape că am avut o relație de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulțumesc Marei, fetița mea, că a înțeles ce e dorul, îi mulțumesc familiei mele care mă susține în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic și nu în ultimul rând juraților pentru că au reușit să mă crească frumos!”, a declarat Robert Petrescu, câștigătorul MasterChef.

Ieri seară, în platoul MasterChef, familiile și foștii concurenți au venit să îi susțină pe cei patru finaliști în ultima luptă pentru marele premiu.

Jurații le-au pregătit o finală completă, pentru care s-au antrenat timp de două luni. Cele trei probe au fost menite să construiască un meniu complet: antreu, fel principal și desert. Concurenții au avut doar 10 minute în cămară pentru a-și lua ingredientele necesare întregului meniu. La fiecare probă, jurații le-au acordat puncte, de la 1 la 10. După ce întreaga seară scorul între preparatele lor a fost foarte strâns, existând o diferență de numai 1 punct, jurații au deliberat și au decis că desertul de 50.000 de euro a fost al lui Robert, câștigând astfel MasterChef la o diferență de doar două puncte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod