Ritualul bărbaților de îngrijire a părului, de la CLEAR

Șampon, balsam, mască, tratament, ulei pentru strălucire, spray pentru hidratare și lista poate continua. Rutina zilnică de îngrijire a părului femeilor este un proces mult mai complex decât cel al bărbaților. Ritualul bărbaților presupune de cele mai multe ori doar utilizarea unui șampon. Dar şi bărbații au nevoie de îngrijire specifică, iar CLEAR  oferă toate beneficiile de care au nevoie, indiferent de problemele cu care se confruntă.

CLEAR vine cu câteva sfaturi pentru barbati:

Spala-ti părul cu apă la o temperatură potrivită (apropiata de cea a corpului), pentru a nu agresa pielea capului;
Foloseste mişcări circulare şi maseaza ușor cu vârfurile degetelor scalpul pentru a activa circulatia sanguina de la nivelul scalpului.

Laboratoarele de cercetare dezvoltă din ce în ce mai multe tehnologii special create pentru bărbați, care răspund nevoilor specifice de îngrijire a părului lor.
Din această categorie fac parte și cele 3 noi variante de șampon antimătreață de la CLEAR, special create pentru bărbați. Șampoanele conţin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are în componenţă agenţi antimătreaţă (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenti de hidratare şi extracte naturale (mentă, ginseng şi arbore de ceai). Datorită celor doi agenţi antimătreaţă, şampoanele CLEAR oferă o mai mare eficienţă în combaterea mătreţii, în timp ce ingredientele active ajută la o mai bună curăţare a scalpului şi la crearea unei senzaţii îndelungate de prospeţime.

Dacă eşti o fire sportivă, si vrei o senzaţie absolută de răcoare a scalpului întreaga zi, mizează pe CLEAR Cool Sport Menthol.
Ingredientele active ce intră în componenţa  acestuia ajută la hrănirea scalpului în profunzime şi la cresterii rezistenţei naturale a pielii capului impotriva mătreţii, iar efectul racoritor al mentei iti ofera prospetime 24 de ore.*

Ai o viaţă activă şi vrei sa-ti mentii senzaţia de prospetime timp de 24 de ore? Alege CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinaţiei de ceai verde, ginseng si ingrediente active antimatreata, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează întreaga zi.

CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la mentinerea sub control a scalpului cu tendinta de ingrasare.
Indeparteaza inca de la prima utilizare excesul de sebum pentru a mentine scalpul curat şi ajută la prevenirea apariţiei mătreţii.*

*Matreata vizibila necesita utilizare regulata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod