R.I.B.S. - cel mai nou restaurant specializat în preparate pe bază de coaste

De curând s-a deschis cel mai nou restaurant specializat în preparate pe bază de coaste, situat în Centrul Istoric, la parterul Old Town Boutique Hotel, Str. Șepcari 12-14. Restaurantul propune cu succes preparate delicioase precum coaste în diverse tipuri de preparare și preparate. În sos barbecue, în supă cu influențe asiatice, în crustă panko (pane), în iahnie de fasole, în salată sau în sandwich. Un festin de RIBS !

Pe lângă aceste preparate, restaurantul este specializat și în sosuri delicioase, de unde vine și numele Romanian Insane Barbecue and Sauces.
Mai exact 12 sosuri special create pentru a acompania preparatele. Sos calypso, sos pe bază de wasabi, tzatziki și alte delicii.

Designul resto-pub-ului este și el inedit, creat de către arhitectul Victor Grosu, aduce în urban-ul Bucureștean elemente portugheze și câteva accente industriale. Atmosfera este cu adevărat plăcută, fiind una relaxată, cozy, de petrecut timp de calitate cu prietenii ori familia iar în serile de weekend, care la RIBS încep de joi, veți avea parte de diverse surprize inedite, concerte live, trucuri de magie sau cine speciale cu tematică.

Printre alte preparate, mai puteti încerca măduva coaptă în os, ciolanul cu piure cu trufe, cartofii prăjiți cu usuroi sau branza telemea și carnea la garniță, un deliciu autentic pe care îl veți găsi într-o formă actuală și savuroasă, la R.I.BS.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod