Revelion in Malta

Daca vrei sa sarbatoresti trecerea dintre ani intr-un decor de poveste, la temperaturi de peste 20 de grade Celsius, o poti face in Malta, Insula de Miere din Marea Mediterana. Nu iti vor lipsi sampania, artificiile si meniurile de cinci stele, dar nici brazii impodobiti sau ghirlandele luminoase. In plus, pretul pentru sase zile de vacanta e chiar mai mic decat al unui sejur la 4 sau 5 stele, in Romania.

Tot mai multi romani ajung de la an la an in Malta, de Revelion, asa ca maltezii stiu ca ne plac conditiile bune de cazare, locurile frumoase, meniurile delicioase si distractia, asa ca au grija de fiecare data sa nu ne lipseasca nimic din toate acestea.

Mai mult, hotelierii au oferte pentru toate buzunarele, asa ca nu trebuie sa te surprinda ca o saptamana mediteraneana te va costa chiar mai putin decat una balcanica.

Oferta Malta Travel pentru vacanta de Revelion porneste de la 398 de euro/ persoana, pentru 5 nopti de cazare la Hotel Santana 4*, mic dejun, transport dus-intors cu avionul, bagaj de cala si asistenta turistica. Masa de Revelion se organizeaza la Grand Hotel Excelsior 5* si costa 130 de euro/ persoana.  Printre ofertele agentiei se mai afla hotelurile Bella Vista 4* (408 euro/ persoana/ demipensiune), Golden Tulip (488 euro/ persoana/ mic dejun), Pergola 4* (422 euro/ persoana/ mic dejun) si Grand Hotel Excelsior 5* (583 euro/ persoana/ mic dejun).

Despre ce poti face in Insula de Miere, considerata un adevarat muzeu in aer liber, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Sute de monumente, tot felul de distractii si Marea Mediterana te asteapta la relaxare. Consultantii malta.ro au realizat un fel de harta cu punctele obligatoriu de vizitat, pentru orice turist ajuns in arhipelag: Valetta e bijuteria coroanei malteze. In inima orasului cu cea mai mare concentrare de monumente din lume troneaza Palatul Marilor Maestri, dovada celor 270 de ani de influenta politica si economica a cavalerilor maltezi. Iar acesta este doar unul din cele 320 de monumente pe care le poti vizita mergand la pas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod