Retrăieste-ți copilăria cu un mic dejun cu dulceață și pâine cu unt!O amintire inspirată de Bonne Maman

Faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, nu mai este demult timp o noutate. Dar câți dintre noi ne gândim la micul dejun ca la o amintire din copilărie? Nu-i așa că dulceața de fructe, pâinea cu unt și grija mamei sau a bunicii ne-au făcut în copilărie multe dimineți frumoase? Un mic dejun simplu se poate transforma într-o amintire de neuitat dacă ingredientul principal cu care este pregătit este...dragostea.  

În copilărie, micul dejun era una dintre mesele de la care mama sau bunica nu te lăsau să te ridici fără să mănânci măcar o felie de pâine cu unt și dulceață.

Însă, în ultimul timp de câte ori ai plecat de acasă fără să iei micul dejun? Cu siguranță, mama sau bunica ta se întreabă în fiecare dimineață dacă ai luat micul dejun. Conform unui studiu Omnibus privind obiceiurile de consum al micului dejun la români, reiese că doar 43% dintre aceștia iau micul dejun zilnic. Micul dejun asigură 20-25% din necesarul energetic de care are nevoie un om pentru a desfășura activitățile zilnice, însă, cu toate acestea, micul dejun este cea mai neglijată masă a zilei.  
 
O alternativă gustoasă pentru un mic dejun precum cel pregătit de mama sau bunica în copilărie este dulceața Bonne Maman.
În România este disponibilă în variante clasice precum caise, căpșune, vișine sau zmeură, dar și în amestecuri de fructe sau în variante mai exotice, cum este marmelada de portocale. Consumată la micul dejun, dulceața Bonne Maman îți face diminețile mai frumoase și îți reamintește de gustul copilăriei. Un mic dejun simplu alcătuit din pâine cu unt și dulceața Bonne Maman este modalitatea perfectă de a-ți începe ziua la fel cum o făceai în copilărie.

Brandul Bonne Maman a fost lansat în anul 1971, în Franța, de către Andros, o companie de familie.
Astăzi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat în Franța și în multe țări numărul 1 între brandurile importate.  

Cu conținut ridicat de fruct, minimum 50%, fără coloranți și arome artificiale, dulcețurile Bonne Maman sunt produse doar din „cele mai perfecte fructe”. Pentru că Bonne Maman selectează pentru produsele sale doar fructe intens aromate, care sunt fierte încet pentru a nu distruge bucățile de fruct.  Bonne Maman folosește zahăr brun, din trestie de zahăr și zahăr alb din sfeclă, care înlocuiesc siropul de glucoză sau fructoză.

Dulceața Bonne Maman are în compoziție îndulcitori naturali, cum ar fi grape-ul, care nu influențează gustul final al produsului. Dulceața Bonne Maman se găsește în toate lanțurile de magazine Kaufland, Cora și Carrefour la prețul recomandat de 13-14 lei.  
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod