Rețeaua McCafé va număra 25 de cafenele până la finalul anului

Cu o investiție de 7,5 milioane lei, McCafé este cel mai mare lanț de cafenele din România. McDonald’s plănuiește să extindă lanțul la 25 de cafenele până la finalul anului și lansează prima campanie de comunicare la nivel național, cu scopul de a transmite consumatorilor o parte din atmosfera pe care o vor regăsi în fiecare cafenea McCafé din țară.
Anul acesta, McDonald’s a scris un nou capitol în povestea McCafé, prin deschiderea a 4 noi cafenele în București, în restaurantele din Morarilor, Rahova, Virtuții și Park Lake Plaza (primul McCafé deschis într-un centru comercial). Lanțul de restaurante plănuiește să încheie 2016 cu două noi deschideri de cafenele în Brașov și Timișoara.

McCafé este casa unei varietăți de dulciuri și specialități de cafea, o oază de liniște și relaxare pentru clienții restaurantelor McDonald’s, dar și un mediu numai bun pentru întâlnirile de afaceri.
Prin produsele și serviciile pe care le pune la dispoziția clienților, scopul principal al McDonald’s în România este de a răspunde nevoilor clienților, propunând întotdeuna noi modalităţi prin care să îmbunătățească experienţa acestora în restaurante.

McCafé este locul în care personajul principal este cafeaua. Din boabe atent selecționate de către furnizorul Segrafredo Zanetti, cafeaua de la McCafé este certificată Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea arabica proaspăt măcinată, preparată zi de zi de către o echipă de oameni pasionați de gustul și povestea ei.
Specialitățile de cafea sunt la ele acasă la McCafé, iar clienții descoperă cu fiecare vizită noutăți și arome surprinzătoare, la începutul unei zile de muncă sau într-o pauză de răsfăț binemeritat. În fiecare dimineață, clienții găsesc o diversitate de produse, iar barista sunt mereu pregătiți să le recomande specialități exact pe gustul lor.

Primul McCafé a fost deschis în România pe 6 decembrie 2010, iar în prezent, lanțul numără 23 de cafenele, dintre care 15 în București și alte 8 în cele mai importante orașe din țară.

În contextul primei campanii de comunicare lansată la nivel național, timp de patru săptămâni McCafé își va surprinde clienții cu un cadou care să le amintească în fiecare zi să se bucure de cafeaua lor preferată.
Astfel, în perioada 7 octombrie – 10 noiembrie, clienții care trec pragul cafenelelor McCafé se vor bucura de o ofertă specială: la fiecare cafea GRANDE cumpărată vor primi un pahar de colecție cadou. Promoția este valabilă în toate restaurantele din țară care au cafenele McCafé.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod