Restaurantul DADA lansează meniul de vară


Preparatele vedetă sunt: trio tartar cu ton roșu, somon și creveți, originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat.
Noul meniu celebrează sezonul cald, motiv pentru care a fost creat pornind de la ideea de a oferi preparate fresh, lejere și moderne. Pe lângă acestea, sunt în continuare prezente produsele românești, semnalizate distinct, precum și cele vegan friendly. În noul meniu se regăsesc și preparatele-semnătură DADA: supa thai, salata de vită hip hop, limonada casei sau bezeaua DADA (pentru a aminti doar câteva).

Meniul de vară conține opțiuni variate de pește și fructe de mare, în diverse interpretări, de la bucătăria asiatică, la cea mediteraneană și românească.

Trio tartar-ul cu ton roșu, somon și creveți va deveni cu siguranță un preparat vedetă al sezonului care ni se așterne în față, alături de originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat.
Meniul poarta semnatura lui chef Radu Filip, care a revenit anul trecut în echipa restaurantului, după specializări atât în țară, cât și în străinătate.

Oferta de vinuri, prezentă într-un sortiment extins, a fost actualizată în concordanță cu noile preparate. Anul acesta a introdus în meniu un gelato artizanal autentic, de foarte bună calitate. Diverse arome de gelato și sorbet, de la clasicul fistic, la apreciatul caramel sărat și surprinzătorul grapefruit, furnizate de un artizan pasionat și cunoscut, pot fi savurate, alături de cei dragi, în grădina DADA.

În sezonul cald preparatele marine sunt foarte solicitate – de la hamsii, la pește spadă și ton – lucru care explică existența varietății acestora.
De asemenea, restaurantul rămâne fidel preparatelor românești, solicitate regulat, și de aceea bucătăria DADA prepară în permanență produse tradiționale în interpretare proprie, precum icrele de casă sau saramura de crap.

Vestea foarte bună este că bunătățile pot fi comandate și pentru acasă sau birou, cu ridicare de la restaurant. Acestea urmează să fie disponibile și prin câteva platforme de livrare. În plus, sunt disponibile, la cerere, variante de catering de eveniment.
Această vară le aduce clienților atmosfera deja consacrată, oferită de muzica live: serile de marți sunt dedicate pianului, iar cele de joi sunt pentru saxofon, chitară sau cover-uri.
Când vremea permite, acordurile live răsună discret pe terasă. Locația dispune de 80 de locuri la interior și 40 în grădina verde, intimă și chic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod