Renii lui Mos Craciun te astepta cu zeci de cadouri la Colosseum Retail Park

Colosseum Retail Park da startul campaniei „Cei trei reni cu nasul rosu aduc cadouri cu Mosu"! Vino in data de 16 decembrie in Centrul Comercial Colosseum Retail Park si vei descoperi zeci de cadouri pregatite de renii lui Mos Craciun. Evenimentul se va desfasura intre orele 9:00 si 16:00 chiar in prezenta lui Mos Craciun.
Personajul de poveste in costum rosu si cei de la Colosseum Retail Park au pregatit pentru voi peste 450 de pachete cadou. Daca si tu visezi la un dar, uite cum poti face. In data de 16 decembrie, fiecare client al Centrului Comercial se poate inscrie in campanie pe baza bonului de cumparaturi. Conditia? Acesta trebuie sa fie in valoare de 100 de lei, cheltuiti in unul  dintre magazinele centrului Colosseum Retail Park. Clientii inscrisi vor alege de pe panoul amplasat la intrare un magnet, iar pe spatele acestuia va fi inscriptionat un premiu.

Cadourile castigate vor fi oferite in aceeasi zi, de catre Mos Craciun, la info deskul din Colosseum Retail Park. In aceeasi zi, cei mici ii vor putea spune poezii lui Mos Craciun!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod