Relaxare de vară într-un dining senzațional

Ne relaxăm, visăm... a venit vara și căutăm locuri răcoroase în care să ne simțim bine. Un dining de vară? Nimic mai simplu: fierul forjat, mobilierul alb, decorațiunile în tonuri estivale sunt ideale pentru o după-amiază frumoasă de weekend alături de cei dragi. La kika găsiți dininguri rafinate, romantice și delicate, indiferent dacă preferați stilul modern, vintage sau cottage. Spațiul zugrăvit în nuanțe de violet, roz pal, lila sau mov, în combinație cu piese de mobilier de culori deschise, aduc frumusețea verii în locuință.

Un dining modern se caracterizează prin mobilier minimalist cu forme simple și drepte, culori îndrăznețe și combinații care stimulează pofta de mâncare.

O masă albă, cu blat din sticlă, scaune acoperite cu piele ecologică - vor fi piesele de atracție din camera de dining. Nu uitați,  într-un dining modern trebuie evidențiate ferestrele, de aceea este recomandat să folosiți draperii fine. Astfel, lumina naturală va “mângâia” cald întreg spațiul dining room-ului.

 O alegere foarte bună este și mobilierul din lemn, păstrat fie în culoarea sa natur, fie în nuanțe vintage de alb. Acesta conferă încăperii în care este așezat un aer prietenesc. Păstrați podeaua cât mai puțin acoperită, așezați doar un covoraș mic în nuanțe nisipii.
Pernele decorative, dulapul cu rafturi deschise, vor scoate din anonimat spațiul. Așezați o lampă supradimensionată într-un colț, seara va crea o atmosferă specială. De inspirație mediteraneană, mobilierul bleu va aduce frumusețea și calmul cerului albastru în locuința voastră. Decorați pereții cu rame cu fotografii din vacanțe minunate, scoici, decorațiuni în stil marin, diningul va aminti de o casă la malul mării.   

Natura, culorile acesteia, inspiră stilul cottage. Lemnul este punctul de atracție, fie că este păstrat cât mai puțin prelucrat, fie că are accente vintage.
Nuanțele naturii, de la ocru la cărămiziu sau maro până la tonuri deschise de verde și albastru formează paleta cromatică specifică stilului cottage. 

În plus, albul, bejul, cremul sunt și ele apreciate, mai ales dacă se îmbină creativ cu nuanțe mai puternice. Ratanul, fierul forjat sunt alte materiale folosite frecvent în locuința în stil cottage – rustic. Accesorizați cu surse de iluminat moderne, clasice sau de inspirație vintage. Aduceți grădina în locuința voastră, folosind aranajamente florale și plante decorative.

Tablourile, decorațiunile din bronz sau fier forjat, accesoriile din ceramică și porțelan sunt caracteristice acestui design aparte.
Mixați culori, piese de mobilier, pentru un design senzațional!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod