Reduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregătește reduceri de până la 90% la produse naturiste. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, în cadrul celui mai mare Black Friday demarat până acum. Oferta din campania Black Friday 2017 include produse din top cele mai vândute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole și remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunității copiilor.
Produse care vor beneficia de ofertă: produse bio (până la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% - 90%.

Anul acesta în Black Friday este inclus un stoc de peste 20.000 produse, din toate categoriile, printre care și produse românești care beneficiază de reduceri speciale. Peste 800 de produse dintre cele 5000 listate pe Vegis.ro beneficiază de reduceri până la 90%. Toate reducerile vor fi disponibile pe 17 noiembrie pe www.Vegis.ro și anunțate în premiera abonaților la newsletter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod