Redescoperă La vie en Rosé. Cu Strongbow Rosé Apple

Cui nu i-a fost dor de primăvară? Și cine nu are cel puțin 10 idei despre cum se va bucura de această perioadă și de întregul său univers, de la culori, gusturi, mirosuri, până la acea unică stare de optimism specifică anotimpului?
Orașul se trezește la viață și, odată cu el, fiecare dintre noi. Ieșirile cu prietenii, o nouă agendă personală, o nouă perspectivă asupra vieții, optimism, rezoluții pe care nu le mai amânăm, sunt doar câteva dintre “simptomele” primăverii urbane.

În tot acest univers de impulsuri trezite la viață, noul cidru demisec din mere rare, Strongbow Rosé Apple, îți un motiv în plus să se te bucuri de primăvară. Un nou gust, o nouă culoare, o experiență de going-out în sine.
Strongbow Rosé Apple, cel mai nou cidru din portofoliul HEINEKEN România, te inspiră să savurezi primăvara urbană prin povestea pe care o spune fiecare pahar răcoritor. Însăși culoarea merelor rare din care este făcut îți trezește simțurile la viață, îți face poftă de explorat orașul.

Versatil, modern, chic, Strongbow Rosé Apple se remarcă printr-un gust răcoritor, demi-sec, cu note uşor fructate. Una dintre particularitățile sale este culoarea rosé, care provine dintr-un soi de mere rare, cu pulpă roşie.
O băutură nouă reprezintă mai mult decât un gust diferit. Aduce cu sine un întreg univers senzorial. Și, nu în ultimul, contactul cu un nou produs aduce o nouă stare. Ne dorim ca cei care vor încerca Strongbow Rosé Apple să îl simtă la fel de proaspăt și de optimist așa cum este primăvara.

Toate ingredientele sale, de la gust la culoare, vorbesc despre starea de bine pe care o trăim atunci simțurile noastre sunt trezite la viață”, spune Anca Mușat, Director Marketing HEINEKEN România.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod