Redd’s Cranberry, singura bere din România din categoria berilor cu arome premiată cu argint în cadrul competiţiei internaţionale World Beer Awards

Redd’s Cranberry este singura bere românească premiată în categoria berilor cu aromă de fructe din cadrul World Beer Awards 2015, una dintre cele mai prestigioase competiţii mondiale din industria berii.
În cadrul competiţiei, Redd’s Cranberry, inconfundabilă prin gustul său proaspăt de merişoare, a fost premiată cu argint,  ocupând  astfel unul dintre primele locuri în topul celor mai apreciate beri cu arome de fructe din lume.

Prin lansarea Redd’s Cranberry, în vara anului 2012, Ursus Breweries a adus in atenţia publicului din România un nou tip de bere, cu aromă de merişoare şi cu un gust special creat pentru femei. Cu un conţinut de 4% alcool şi o aromă naturală uşor de recunoscut datorită sucului răcoritor de merişoare, Redd’s Cranberry a devenit în scurt timp o opţiune de reinventare a berii preferată de consumatoarele din toată ţara, aducând mai multă savoare şi prospeţime momentelor de care acestea se bucură.

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competiţii internaţionale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise şi evaluate beri din întreaga lume, în cadrul fiecărei categorii existente.

Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câştigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, la nivel  mondial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod