Recupar – șamponul bărbaților siguri pe sine!

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă în jur de 85% dintre bărbații cu vârsta de peste 50 de ani, însă, din diferite cauze, există un procent semnificativ de bărbați care încep să fie afectați mult mai devreme, de la vârsta de aproximativ 20 de ani. Previne și stopează căderea părului cu Recupar, șamponul revoluționar pentru bărbați împotriva căderii părului!

Un studiu britanic creat recent a demonstrat că cea mai mare temere a bărbaților, când vine vorba de înaintarea în vârstă, este să chelească.
Această temere este susținută și de statistici specializate. Calviția a devenit o afecțiune care afectează mulți bărbați, de aceea a fost nevoie de o soluție care să ajute la regenerarea firului de păr și la fortificarea lui, pentru a putea preveni acest deznodământ.

În urma multor studii și teste efectuate, s-a obținut un șampon cu o formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr, fortifică rădăcina și întărește firul de păr, conferind în același timp și volum părului.
Secretul care stă la baza formulei unice a produsului este combinația de ingrediente nutritive cu uleiul de rădăcină de brusture, un mix bine echilibrat ce stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

Formula activă remarcabilă a demonstrat, în cadrul testelor complexe, că după un tratament de numai trei luni, un număr semnificativ mai mare de foliculi de păr se află în faza activă (anagenă) de creştere. Acest rezultat are efecte pozitive asupra densităţii părului.
Mai mult, ureea şi pantenolul hidratează părul, îl îngrijesc, îi asigură sănătate şi îi conferă strălucire. În cazul utilizării periodice, vă puteţi convinge de primele rezultate pozitive după numai 3 luni.

Mod de utilizare: Recupar Șampon se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul, apoi se clătește cu apă. Pentru utilizare zilnică. Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil în farmacii, iar prețul recomandat este de aproximativ 30 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod