Recomandări urbane de vacanță!

Pentru că urmează o perioadă mai liberă și relaxată pentru toată lumea dat fiind venirea sărbătorilor de iarnă, iata cateva recomandari de locuri pentru petrecerea timpului liber.

NUBA Cafe

Brasseria deja faimosului grup NUBA este un loc ideal pentru un prânz cu prietenii, o cină cu familia sau pur și simplu pentru a servii un ceai și o prăjitură într-o după-amiază de sărbătoare.  Meniul este unul variat, internațional cu influențe asiatice și o zonă de patiserie fină, produse pe care le puteți consuma în locație sau achiziționa pentru acasă sau pentru a le oferi în dar.

Locatia este situata pe strada Radu Beller, nr 13.



Romanian Insane Barbeque and Sauces

Un restaurant - bistro specializat în preparate pe bază de coaste de porc delicioase ! Poate cele mai bune coaste pe care le puteți mânca în București, în mai multe moduri de preparare precum cel clasic, în supă, în iahnie de fasole sau în crustă panko (pane). Totodată aici veți găsi și o selecție de sosuri delicioase, 12 la număr, create în bucătăria restaurantului. Locatia este situata pe strada Șepcari 12-14.



Octopus.Ear Greek


Daca sunteți în căutare de ceva mai ușor, mediteranean, atunci bucătăria grecească este ideală.

Cu o selecție mare de preparate pe bază de fructe de mare, restaurantul Octopus.Eat Greek din Parcul Herastrau va reprezenta o alegere inspirată. Locatia este situata -pe Bulevardul Nordului, nr 7-9. In fiecare duminică, aici se organizează brunch-uri cu o mare varietate de preparate savuroase tip buffet iar prețul este de doar 99 lei de persoană.

Flying Pig

O tavernă urbană - gourmet cu influențe portugheze și spaniole, un design HOT și preparate de te lingi pe degete. Așa am descrie noi pe scurt restaurantul Flying Pig specializat în prepararea porcului iberic și nu numai.

Bucătăria este una deschisă, ba chiar puteți asista la prepararea felurilor de mâncare deoarece există o zonă de bar chiar la marginea open - kitchen-ului. Selecția de vinuri portugheze este una aromată și chiar surprinzătoare iar de curand s-a lansat și o zonă de mezeluri gourmet de achiziționat pentru acasă. Locatia este situata pe bulevardul Barbu Vacarescu, nr 201.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod