Reascultă poveștile copilăriei cu înghețatele Napoca

Napoca, brandul românesc de înghețată al companiei Unilever,  readuce feeria poveștilor copilăriei în viața de zi cu zi printr-o campanie inedită dedicată gustului minunat al înghețatelor copilăriei. Cu aceasta ocazie a celebrării copilăriei, Napoca își completează portofoliul de produse cu o înghețată cu un gust special -  Șugubăț, cu lapte și aromă de vată de zahăr.

În perioada campaniei, 15 mai – 22 august 2014, Napoca invită consumatorii să reasculte unele dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei: Albă ca Zăpada, Cenușereasa, Scufița Roșie, Degețica, Frumoasa din Pădurea Adormită și altele, înregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut și ca vocea Poveștilor Nemuritoare, și Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.
Pentru a descărca gratuit aceste povești, consumatorii sunt invitați să acceseze site-ul campaniei  www.inghetatadepoveste.ro și să introducă codurile unice de participare tipărite pe bețele înghețatelor Napoca.

Totodată, oricine se înscrie in campanie va participa la tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 100 premii zilnice, ce constau în tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare, ce constau în excursii pentru 4 persoane, la un parc de distracții din Europa.

Înghețatele Napoca participante la campanie sunt: Napoca White, Napoca Lux, Napoca Premium Cioco Migdale, Napoca Premium Struguri, Panda, Napoca WOW Fructe de Pădure, ROM 47 grame Stick și Șugubăț, noul produs Napoca, cu lapte și aromă de vată de zahăr.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod