Răsfăț inedit cu noul Cremosso Caramel Sărat

Soare, zâmbete, cadouri, flori și surprize plăcute: luna martie este momentul tău! Bucură-te de clipe de răsfăț și de atenție în fiecare zi. Meriți să ai parte de experiențe inedite, unice, de lucruri pe care ți-ai dorit mereu să le faci și care acum pot deveni realitate cu Cremosso.

Vrei să îți găsești stilul care ți se potrivește printr-o experiență completă de shopping alături de un stilist? Să descoperi cum e să ai un un șofer personal și o mașină de lux la dispoziție? Vrei să te răsfeți cu o rochie, o pereche de pantofi, un parfum sau o bijuterie personalizate create doar pentru tine de designeri cunoscuți? Să fii transpusă într-o operă de artă sau să te bucuri de o escapadă la Milano? Nimic mai simplu: descoperă cele 31 de plăceri Cremosso.

Noul Cremosso Caramel Sărat - Iar pentru un plus și mai mare de plăcere, savurează noul Cremosso Caramel Sărat.

Cu un gust fin și provocator, care trece subtil de la dulce la sărat și invers, fiecare linguriță de Cremosso Caramel Sărat o face pe următoarea să pară și mai interesantă și mai apetisantă.
Bucură-te de un desert delicios în orice moment al zilei: meriți un moment de alint, cu senzaţii rafinate şi plăcerea gustului la intensitate maximă.

Savurează orice iaurt Cremosso în perioada 4 martie - 3 aprilie 2016, alege una dintre cele 31 de plăceri de pe site-ul www.cremosso.ro/31deplaceri/ și înscrie-te în concurs pe baza bonului de cumpărături.

Mai multe momente de răsfăț cu Cremosso îți aduc mai multe șanse de câștig. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod