Rasfat dulce pentru Ea&El de Valentine’s Day

Sarbatorim iubirea cu arome rafinate si culori vibrante! De Ziua Indragostitilor, torturile din colectia Signature si prajiturile Essentials au decor special, in editie limitata Colors of Love.Torturile Signature introduc in Romania notiunea de concept cake: retete proprii, rafinate, surprinzatoare, cu un decor unic, elegant, modern.

Retetele premium combina mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, caramel, sampanie sau cognac, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure sau lamaie si blaturi amaretto cu migdale sau blaturi cu ceai verde.
Create folosind tehnici traditionale si cea mai noua tehnologie, torturile Signature au arome intense si texturi delicate, intr-o armonie perfecta. Designul colectiei Signature Cakes 2016 are la baza forme organice, glazuri in culori vibrante, cu straluciri de oglinda, decoruri de ciocolata belgiana si detalii pretioase, precum foita de aur.

Grace Couture Cakes a creat  o colectie de 10 prajituri individuale din care poti compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipele tale de rasfat dulce sau pentru un cadou pretios, oferit celor dragi.
Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul cautarii simplitatii rafinate: prajituri cu arome esentiale, autentice, folosind ingrediente naturale si retete inedite, într-o prezentare eleganta, dar exuberanta. Tort Signature  Purple Love -150 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod