QUIXX® predă lecția Aventurile Piratului Mirosică

În perioada 27 noiembrie – 11 decembrie, Berlin-Chemie și QUIXX® își pregătesc planul predării lecției despre organele de simț.
Timp de 10 zile, 30 de școli cu peste 400 de clase primare vor primi vizita celor 3 echipe QUIXX® care le vor explica copiilor, într-un mod vioi, foarte amuzant, care este rolul igienei zilnice a cavității nazale.

Peste 10.000 de elevi, cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani vor fi expuși programului de conștientizare a importanței respirației. Lor le va fi predată o primă lecție despre nas, calea de acces către căile respiratorii, dar li se va spune și cum să se protejeze de contaminarea prin inhalarea de poluanți și microbi.

Pentru a face lecția cu atât mai plăcută, toți copiii vor primi o planșă bandă desenată cu Aventurile Piratului Mirosică, cel care știe cel mai bine că un nas înfundat îl împiedică să miroasă comorile ascunse în adâncuri.
De asemenea, fiecare copil va dobândi un atestat al însușirii lecției despre cum poți respira cu tot nasul sub forma unei insigne care pune accent pe faptul că posesorul ei are un nas desfundat. În plus, în fiecare clasă vor fi acordate 3 ghiozdane prin tragere la sorți.

"Școala înseamnă educație și credem că celor mici le trebuie etalate de la cele mai fragede vârste modele și tipare de stil de viață sănătos. În plus, colectivitatea înseamnă expunerea la virusuri și bacterii, ceea ce de multe ori se transpune în răceală, gripă și alergii, sezonul rece fiind un prilej de epidemie a acestor patologii.
Tratamentul cu QUIXX® este o metodă eficientă pentru congestia nazală, care ajută la restabilirea funcțiilor nasului și ameliorarea respirației", a declarat domnul Dario Ronco, Director General Berlin-Chemie Menarini.


QUIXX® este o soluție nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, ce conține minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic. Acest spray se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale.

Spray-ul QUIXX® poate fi folosit fără riscuri, atât de adulți, de gravide și femeile care alăptează, cât și de sugari cu vârsta de 6 luni şi peste.

QUIXX® acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la hidratare şi curăţare până la prevenirea şi decongestionarea nasului înfundat.
Pentru mai multe informații despre îngrijirea corectă a căilor nazale, accesați site-ul www.quixx-nazal.ro.


***

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod