Puzderie de oameni la lansarea celei mai noi cărți scrise de Ioana Lee

Volumul bilingv "Eseuri din capitala lumii" a fost lansat de scriitoarea Ioana Lee, în fața unui public extrem de numeros, prezent la târgul de carte Gaudeamus, ediția 25, desfășurată între 14-18 noiembrie 2018 la Romexpo.

Standul editurii Biblioteca RAO a fost locul unde echipe de televiziune, jurnaliști, bloggeri și personalități publice au fost prezenți la evenimentul prin care Ioana Lee a prezentat oficial noua sa lucrare literară. De asemena, întreaga lansare a fost transmisă live pe canalele de social media ale Ioanei Lee, instagram și facebook, și a fost filmată în întregime de postul de televiziune Nova TV, care o va difuza în cadrul emisiunii "Ioana Lee Show". Special pentru lansarea volumului "Eseuri din capitala lumii", standul RAO a fost decorat cu aranjamente florale speciale, puse la dispoziție de Queen's Flowers by Inna Events.


Nuami Dinescu a emoționat-o până la lacrimi pe Ioana Lee, în discursul său din cadrul evenimentului prin care a arătat ce a însemnat pentru ea să citească "Eseuri din capitala lumii".  "Această carte este o radiografie a societății noastre din copilăria Ioanei și până în ziua de astăzi.

Ne-a amintit tuturor cum am evoluat de pe vremea comunismului și până astăzi. Povestește cu bucurie despre prietenii ei buni, cei care în cele din urmă au reușit să o înțeleagă", a spus Nuami. În completare, Ioana Lee a mărturisit: "Cartea este reală, nu apelez la ficțiune și la cosmetizare. Când vorbim despre sentimente, emoții, despre realitățile vieții, prefer doar adevărul. Mulțumesc din suflet cititorilor mei și celor care îmi scriu pentru că numai datorită lor continui să fiu aici și să creez".


Volumul bilingv  "Eseuri din capitala lumii" conține povești adevărate trăite de Ioana Lee în diferite colțuri ale lumii, și pe care le-a așternut pe hârtie în Washington D.C, acolo unde se regăsește căminul ei în ultimii 14 ani.

Cartea este biingvă, în română și engleză, și a apărut sub auspiciile prestigioasei edituri RAO.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod