Provocări din viața de părinte: ce faci când bebelușul are dermatită atopică?

Poveștile încep cu „a fost odată ca niciodată”, însă povestea ta ca părinte a început cu diagnosticul: dermatită atopică. “Zmeul” căruia trebuie să îi faci față este o afecțiune cutanată care îi provoacă copilului iritații ale pielii, roșeață, senzație puternică de mâncărime, disconfort, nopți de plâns și tulburări ale somnului. Iar lupta nu ține doar trei zile și trei nopți, ea este continuă. Pentru că dermatita atopică nu afectează doar sănătatea pielii copilului tău, ci viața întregii familii.

Starea continuă de agitație și stres, suferința copilului și oboseala ta ca părinte duc la pierderea multor momente importante din viață. O noapte liniștită de somn, serbarea de sfârșit de an, aniversarea sau meciul de fotbal devin momente la care doar visați.

Bioderma a citit deja această poveste, știe cum poate fi învins „zmeul” și îți vine în ajutor, iar finalul poate fi unul fericit: o piele sănătoasă și calmată, care îți permite să te bucuri din nou de micile momente fericite alături de copilul tău.

Participă la concursul Atoderm, scrie povestea ta cu această afecțiune cutanată, cum este viața familiei voastre de când vă confruntați cu dermatita atopică și poți câștiga un Atoderm Intensive Balsam 500 ml pentru puiul tău. Să puteți scrie cât mai multe povești fericite împreună! Află mai multe despre concurs aici!

Campania „Poveștile cu final fericit se citesc pe piele” este modul prin care Bioderma te asigură că pielea copilului tău va purta doar amintirea momentelor frumoase petrecute împreună, fără iritație sau senzație de mâncărime.
Astfel, veți uita de toate problemele cauzate de dermatita atopică și veți păstra doar amintirea momentelor frumoase petrecute împreună! Poveștile cu final fericit se citesc pe piele. Și se scriu cu Atoderm pe www.pieleuscata.com. Te poți înscrie în campanie aici. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod