Protecţie de 5 stele de la Pampers Premium Care

Pampers lansează noul scutec Pampers Premium Care cu protecţie de 5 stele, creat special pentru a le oferi bebeluşilor experienţa unei îngrijiri de top.
Pampers lansează noul scutec Pampers Premium Care cu protecţie de 5 stele, creat special pentru a le oferi bebeluşilor experienţa unei îngrijiri de top.

Rezultatele cercetărilor desfăşurate de către experţii Pampers arată că simţul tactil al bebeluşului este mult mai intens decât cel al unui adult, astfel că, pentru cel mic, fiecare experienţă este o adevărată provocare. O îngrijire atentă a pielii bebeluşului este esenţială pentru a îl ajuta să profite de fiecare contact cu lumea din jur şi să se dezvolte armonios.


De aceea, noul scutec Premium Care a fost special creat pentru a oferi o protecţie de 5 stele pentru cea mai pretenţioasă piele din lume, astfel încât micuţii să descopere lumea sănătos şi vioi.

Pielea bebeluşilor necesită o protecţie suplimentară, în special zona acoperită de scutec, pentru că este mult mai sensibilă decât cea a copiiilor sau cea a adulţilor, iritându-se foarte uşor în contact cu umezeala.
Pentru confortul celui mic, Pampers a lansat noile scutece Premium Care, cu protecţie de 5 stele, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max.


Noul Premium Care ajută la menţinerea confortului şi a sănătăţii pielii bebeluşului tău, datorită celor cinci caracteristici esenţiale: scutecul ultra subţire oferă ultra protecţie împotriva umezelii, ultra fixare, ultra îngrijire şi ultra confort. Pret: neprecizat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod