Produsele congelate ARDO, gama Bio păstrează darurile naturii

Legumele congelate ARDO au un conținut mult mai mare de nutrienți decât cele pe care le găsim în stare naturală pe rafturile din magazine, iar asta pentru că ele au fost congelate imediat după recoltare. În general, fructele și legumele proaspete din comerț au fost culese înainte ca ele să fie coapte, sunt transportate sute sau chiar mii de kilometri, iar apoi mai stau câteva zile până când sunt consumate, ceea ce înseamnă ca valoarea nutrivită scade.
În plus, pentru a rezista in această perioadă de timp, legumele prospete sunt de cele mai multe ori și tratate chimic.

"Noi păstrăm darurile naturii" este sloganul adoptat de ARDO de mai bine de patruzeci de ani.
Misiunea ARDO este de a păstra darurile naturii într-un mod cât mai natural pentru clienții și consumatorii săi. Pentru a atinge acest obiectiv, compania a dezvoltat metode integrate de producție și monitorizare a calității, respectând natura și mediul. ARDO controlează întregul lanț de producție, de la selecția semințelor până la ambalare și distribuție.
 
Producția legumelor congelate ARDO a început la o fermă mică de familie din Ardooie, Belgia, în 1960. În tot acest timp, însa, compania și-a aliniat produsele gusturilor, obiceiurilor alimentare, dar și stilului de viață mereu în schimbare.  Asfel, datorită creșterii gradului de conștientizare a consumatorilor și cererii tot mai mari pentru produse ecologice, ARDO a lansat gama de legume congelate Bio, devenind lider de piață pe acest segment.
Toate produsele ARDO Bio sunt certificate si respecta normele ecologice internaționale.

În prezent, ARDO este una cele mai mari companii producătoare de fructe și legume congelate din Europa, înregistrând vânzări de aproximativ 868 de milioane de euro și furnizând în fiecare an peste 600.000 de tone de fructe și legume congelate. Grupul deține 21 unități de producție și ambalare în lume și are birouri de vânzări în majoritatea țărilor europene.

Gama de legume ARDO Bio poate fi găsita pe piața din România în mai multe sortimente: Mazare bio, Fasole verde bio întreagă, Broccoli bio, Spanac bio,  Amestec de legume pentru wok bio , Amestec legume de vară bio, Amestec de legume pentru supă bio.
Lanțurile de magazine în care se găsește gama bio a brandului ARDO sunt: Auchan, Carrefour si Carrefour Express, Cora, Selgross, Metro, Mega Image la preturile recomandate de 11,5 – 15.5 lei, in functie de stortiment si magazin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod