Printuri florale, stil marinăresc și imprimeuri digitale jucăușe, în noua colecție Debenhams pentru copii!

În colecția pentru micile domnișoare, printurile florale se reîntorc și aduc mai multă prospețime ca oricând. Florile supradimensionate arată spectaculos pe pantaloni, salopete și costume de baie, iar rochiile din materiale texturate creează o atmosferă perfectă pentru o petrecere de vară în aer liber. Inspirația din sudul Franței prinde contur într-un stil marinăresc chic, din combinații plăcute de pasteluri. Materialele prețioase și detaliile adaugă rafinament ținutelor.

Culorile puternice de vară sunt foarte prezente și pline de energie.
Rochiile de vară și costumele de joacă sunt pline de imprimeuri tropicale strălucitoare, iar accentele de neon și printurile digitale tematice aduc un aer de amuzament. Albastru este culoarea dominantă în colecție. De la tonuri sterse la indigo intens, creeaza o poveste autentică și plină de calm și bucurie. Fluturii, florile și broderiile sunt detalii care se îmbină pentru un look relaxat, de vară.

Colecția pentru băieți este chic, modernă, cu un aer urban. Tonurile de gri predomină, tricourile polo cu buline și cămășile cu guler retro sunt combinate cu veste strâmte și trasează un look tineresc foarte cool.
 Stilul școlăresc este revitalizat cu accente de verde crud. Dungile îndrăznețe sunt combinate pe tricouri și pantaloni scurți până la genunchi, care completează look-ul.

În căutarea distracției de vară, colecția de vacanță propune culori vii, prin intermediul imprimeurilor digitale și grafismelor vibrante. Colecția pentru plajă, cu piese îndrăznețe în culori puternice este pusă în valoare prin accesorii de plajă.  Până la 12 aprilie, colecțiile din departamentele Copii și Casă beneficiază de reducere de 50% la al doilea produs cumpărat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod