Primul televizor 3D cu proporţiile ecranului de cinema, disponibil la noi

Philips a lansat Cinema 21:9 Platinum, primul televizor 3D cu proporţiile ecranului de cinematograf, disponibil acum şi în România, cu care îţi poţi transforma oricând casa, redacţia sau biroul în cinema 3D.

Philips a lansat Cinema 21:9  Platinum, primul televizor 3D cu proporţiile ecranului de cinematograf, disponibil acum şi în România, cu care îţi poţi transforma oricând casa, redacţia sau biroul în cinema 3D.

Televizoarele Philips oferă o experienţă de vizionare cinematografică prin tehnologiile cu care au fost dotate, precum şi prin calitatea imaginii si a sunetului, demonstrând că poţi aduce senzaţiile trăite într-un cinematograf în propria casă.



Cinema 21:9 Platinum este primul televizor din lume care oferă o experienţă de vizualizare 3D realistă, la fel ca la cinematograf. Are un ecran de 58” cu un raport lungime/lăţime 21:9, astfel încât filmele în format 2.39:1 să umple în totalitate ecranul. Televizoarele LCD tradiţionale afectează această experienţă, distorsionând imaginea pentru a umple ecranul – pierzând câmpul complet al imaginii iniţiale – sau afişând imaginea în format letterbox cu dungi negre în părţile de sus şi de jos.


Cinema 21:9 Platinum include un transmiţător 3D de mare putere integrat în rama televizorului, care comunică cu un număr nelimitat de ochelari Active 3D, pentru a putea viziona un film 3D împreună cu prietenii. Televizorul Cinema 21:9 Platinum se comportă la fel de bine şi cu materiale 2D sau în format 16:9 de la surse precum cele de la televiziuni, jocuri sau DVD-uri, care sunt redimensionate uşor pentru a umple ecranul, datorită celei mai bune tehnologii de formatare automată din clasa sa.

Televizorul Cinema 21:9 Platinum este disponibil în România la preţul 16.999 lei.
Sistemul Philips Home Theater Immersive Sound HTS9520 cu tehnologie 360Sound costă 4979 RON şi playerul Blu-ray 3D BDP9600 costă 1899 lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod