Primul Escape Room în Realitate Virtuală

Începând cu luna Martie, Veranda Mall aduce bucureștenilor o experiență unică: primul joc de Escape Room în realitate virtuală din România. VR Center București aduce primele două jocuri în echipă în realitate virtuală din lume, realizate de compania spaniola Avatarico: COSMOS și MIND HORROR.
În aceste jocuri, toți playerii sunt complet conectați la avatarele din VR, oferind o experiență realistă prin tehnologia revoluționară Magic Leap, care permite mișcărilor naturale să fie transpuse în joc fără a fi nevoie de joystick sau controler.

După succesul unui eveniment pe timp de weekend, VR Center București și THE VR CINEMA din Veranda Mall vor continua colaborarea pentru a aduce în Romania topul experiențelor VR (o industrie estimată de Goldman Sachs să crească la 32 miliarde de dolari până în 2025).

În experiența Cosmos, misiunea jucătorilor e salvarea Universului de la distrugere. Pentru a realiza obiectivul este necesară coordonarea în echipă: jucătorii comunică prin microfon, interacționează pentru a rezolva puzzle-urile, zboară, sau trag cu laserul. Mind Horror este despre misterul ascuns în mintea unui psihopat pe nume Silent Man, a carui boală mentală îl face să răpească un copil. Boala se agravează, acesta intră în comă profundă, iar jucătorii vor intra sub formă de cyberdetectivi în mintea lui Silent Man pentru a salva copilul.

Experiențele durează maxim o oră, sunt perfecte pentru o ieșire cu prietenii, dar și pentru ocaziile mai speciale. Un mare succes îl au pachetele de teambuilding pentru companii, jocurile antrenând comunicarea eficientă, cooperarea în condiții de stres, abilitățile de leadership și gestionarea resurselor. Accesul se face pe bază de rezervare la https://vrcenter.ro/programare/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod