Primele mele Cereale cu Piersici

Cerealele Milupa sunt usor de preparat si au o textura adaptata fiecarei etape de dezvoltare – fiind astfel blande cu sistemul digestiv al micutului, incomplet dezvoltat in primii ani de viata. Primele mele cereale cu Piersici, sunt delicate cu sistemul digestiv inca incomplet dezvoltat al bebelusului si ii ofera toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase, in proportii perfect adaptate etapei de dezvoltare de la 4 luni.
Cerealele Milupa sunt usor de preparat si au o textura adaptata fiecarei etape de dezvoltare – fiind astfel blande cu sistemul digestiv al micutului, incomplet dezvoltat in primii ani de viata.  Primele mele cereale cu Piersici, sunt delicate cu sistemul digestiv inca incomplet dezvoltat al bebelusului si ii ofera toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase, in proportii perfect adaptate etapei de dezvoltare de la 4 luni.

Milupa este alaturi de tine la fiecare pas al experientei de mamica, pentru ca micutul tau sa se bucure de tot ce este mai sanatos, mai hranitor si mai gustos.
Pentru un plus de grija pentru tine si bebelusul tau, produsele Milupa sunt disponibile de acum intr-un nou ambalaj, prietenos si vesel, care te va ajuta sa identifici mai usor sortimentele preferate.

Vei recunoaste pe pachetele de formula de lapte Milumil si cerealele Milupa cele doua inimi, simbolul legaturii indestructibile intre mama si copil si  garantie a standardelor inalte de calitate, pentru ca bebelusul familiei sa se bucure de o nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa.  Produsul poate fi achizitionat din farmaciile Sensiblu la pretul de 14,5 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod