Prima listă de cumpărături după mutarea în casă nouă

În sfârşit, te-ai mutat în noul tău apartament. Ai căutat mult, ai ales, ai semnat contracte. Ţi-ai comandat mobila, cu siguranţă nu ai uitat să-ţi cumperi canapea sau dulapuri. A sosit momentul în care mărunţişurile contează. Compania care a dezvoltat ansamblurile rezidenţiale Premium North-Lane te ajută să-ţi faci prima listă de cumpărături de după mutare pentru ca, în sfârşit, să simţi că nu-ţi lipseşte nimic acasă.

Pentru bucătărie - Ţi-ai utilat bucătăria în mod corespunzător, ai investit în mobilier şi electrocasnice. Dar la ce nu te-ai gândit ar putea deveni vital în timp ce pregăteşti cina. Evită catastrofele în bucătărie şi asigură-te că incluzi pe prima listă de cumpărături următoarele articole: un desfăcător de sticle, o lingură de lemn, tirbuşon, prosoape de bucătărie şi solniţă.
Un pahar cu care să măsori cantităţile ar putea fi vital în cazul în care doreşti să prepari ceva special pentru prietenii tăi invitaţi la cină.

Pentru living room -  Ţi-ai cumpărat canapeaua şi mobila. Televizorul este montat, te-ai aşezat pe canapea şi te abţii să mănânci seminţe la meci. Deocamdată. Dar ai bea o cafea chiar aici. Ai măsuţă de cafea? Ai ceaşcă şi farfurioară? Sau mai multe, pentru invitaţi? Gândeşte acest aspect din timp şi adaugă pe listă şi nişte lumânări, un sfeşnic şi şerveţele, pentru ca servirea invitaţilor să fie făcută cum se cuvine. Poate pe aceeaşi canapea poate îţi vei dori să citeşti o carte. Nu uita să cumperi o lampă, aplică sau o veioză de citit.

Pentru dormitor -  Cearceafuri, perne, plapumă…chiar crezi ca e de-ajuns? Ţi-ai montat o oglindă mare în care să-ţi analizezi ţinuta din cap până în picioare: costume, cămăşi...Te-ai gândit la toate, ţi-ai făcut un dressing încăpător.
Dar ţi-ai cumpărat umeraşe? Separatoare pentru sertarul de lenjerie intimă? Ţi-ai pus becuri la noptiere? Este timpul să-ţi completezi lista de cumpărături!

Pentru baie -  Acesta este locul care necesită cele mai multe articole şi, totuşi, este cel de care uiţi primul. Cu atâtea pe cap, este foarte posibil să uiţi să cumperi chiar hârtie igienică. Ar fi destul de jenant să ceri un sul împrumut vecinului, deşi comunitatea Premium este o adevărată familie. Ai cabină de duş? Dacă nu, cumpără-ţi perdele. Ar fi păcat să uzi totul în jurul tău. Ai savonieră? Recipiente pentru periuţa şi pasta de dinţi sau pentru săpunul lichid? Covoraşe de baie? Soluţii de curăţat? Perie şi deodorant de toaletă, mănuşi de cauciuc? Găleată şi mop? E timpul să mai faci completări pe lista de cumpărături!

Pentru spălătorie - Poate nu ai ales un apartament cu o astfel de încăpere.
Însă, cu siguranţă ai nevoie de multe articole pentru curăţarea şi întreţinerea hainelor. Nu uita să cumperi detergent, balsam de rufe, înălbitor. Ai nevoie, de asemenea, de un uscator, masă, fier de călcat şi coş de rufe.

Pentru reparaţii - Sunt ultimele articole la care te-ai putea gândi să le incluzi în prima listă de cumpărături. Însă, atunci când îţi lipsesc, ele capătă valori supreme! Unde găseşti un ciocan, cleşte, cuie când ai de fixat un raft în boxă, de exemplu? O lanternă? Baterii? Ai bandă adezivă? Completează-ţi repede lista!

Nu în ultimul rând, asigură-te că ai în casă medicamente de bază, alcool sanitar şi o trusă de prim ajutor. Dezvoltatorul Premium North Lane, Conlux Development, are o experiență bogată în domeniul imobiliar. Conlux Development a construit ansamblul rezidenţial Green Arcades (complex de 10 vile în Herăstrău), blocurile de apartamente din apropierea Satului Francez (Cotruş 59, Virgil Madgearu 22, Danielopol 34), Premium North Lane (complex rezidenţial de 6 blocuri – 370 de apartamente - din zona pădurii Băneasa, Bd.
Apicultorilor nr. 10, 12, 38A, 56, 70, Şos. Gh. I. Siseşti nr. 225 C) şi complexul Premium Regie, aflat în curs de finalizare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod