Premieră globală în Romania: Coca-Cola lansează Coca-Cola Specialty- o inovație de produs în sticle retro

Într-o perioadă în care oamenii încearcă să iasă din tipare și îmbrățișează noutățile, păstrând în același timp fascinația și nostalgia pentru trecut, Coca-Cola lansează, exclusiv în Romania, Coca-Cola Specialty: o băutură care surprinde perfect esența acestor vremuri.
Cu o combinație aparte de arome de fructe și extracte de plante: caise și pin, mure și ienupăr, mere și soc, Coca-Cola Specialty oferă o serie de trei băuturi într-un ambalaj de colecție, prin readucerea pe piață a sticlei folosite pentru îmbuteliere acum mai bine de un secol, la începutul anilor 1900.

Recunoscută în cadrul Companiei Coca-Cola ca fiind un adevărat hub de inovație la nivel euro-pean, România este prima și singura piață din lume care a lansat Coca-Cola Specialty, până acum.
Lansarea surprinde cu atât mai mult cu cât, sub umbrela celui mai cunoscut brand din portofoliu, aduce la un loc combinații din două perioade diferite, într-o armonie perfectă: un mix contemporan de arome, cu accente retro aduse de sticla Coca-Cola de colecție.

Coca-Cola este un brand care a reușit mereu să aducă oamenii împreună, oferindu-le de-a lungul timpului nu doar simple produse, ci adevărate experiențe, surprizătoare și relevante. În spiritul acestei misiuni, inovăm permanent, în linie cu preferințele consumatorilor noștri.
Prin Coca-Cola


Specialty, mizăm pe două atribute puternice: readucerea în prim plan a sticlei retro și cele 3 combinații de arome neașteptate care oferă un gust original și contemporan. Coca-Cola Specialty și conceptul de comunicare ”More than retro” (“Mai mult decât retro”) sunt propunerea Coca-Cola pentru cei care știu să se bucure de tot ce e mai bun din trecut și din prezent.”, a declarat Miruna Smeureanu, Director de Marketing Coca-Cola România.

Gama Coca-Cola Specialty este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești și este disponibilă deja în magazinele din țară, în sticla de sticlă de 250 ml.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod