Pregătește-l de Crăciun cu noile cadouri NIVEA MEN!

Momentul bărbatului vine odată cu perioada Crăciunului în care are șansa să confecționeze chiar el decorațiunile festive fără de care sărbătorile nu ar exista. Fie că pregătește coronița de la intrare sau instalează bradul, bărbatul perfect are nevoie de uneltele potrivite care să îl mențină în formă astfel încât să aibă grijă că toate pregătirile decurg conform planului.

Cu această ocazie, NIVEA a lansat colecția de cadouri NIVEA MEN pentru a oferi bărbaților produse de îngrijire special concepute pentru nevoile lor, mai exact unelte necesare pentru a se asigura că acest Crăciun va fi perfect pentru cei dragi.

Colecția NIVEA TOOLBOX conține produse de îngrijire adaptate nevoilor bărbătești.

Deodorantul Spray Black & White oferă prospețime întreaga zi, în timp ce NIVEA MEN CREME asigură hidratarea necesară pe toată perioada sărbătorilor. Sursa de prospețime din timpul dușului e conferită de șamponul și gelul de duș Active Clear, iar gelul de ras îi va oferi pielii un aspect sănătos.

NIVEA MEN a pregătit instrumentele necesare pentru ca bărbații să se bucure de o îngrijire eficientă cu pachetul NIVEA MEN Care ce conţine șamponul și gelul de duș – pentru rutina zilnică de îngrijire, crema NIVEA MEN CREME pentru o îngrijire sporită, cât mai masculină.

De asemenea, prospeţimea îl va însoţi pe durata sărbătorilor cu deodorantul NIVEA MEN Protect & Care.

Alege îngrijirea potrivită cu NIVEA MEN Sensitive, ce conține gelul pentru ras și balsamul după ras care îi vor proteja pielea împotriva iritațiilor și tendinței de uscare. De asemenea, el se va bucura de protecție eficientă cu deodorantul Invisible for Black&White. Preţ Cadou special de CrăciunNIVEA TOOLBOX:70,99 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod