Povestea salamului de Iarnă REINERT…

Așa cum un bun gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, la fel a început şi povestea Salamului de Iarnă de la REINERT: într-o zi însorită de vară, când ne-am întâlnit întreaga echipă pe Tărâmul Mezelurilor Gustoase REINERT nu pentru a discuta despre concedii (cum ne-am fi aşteptat), ci despre cum să-i venim în ajutor lui Moş Crăciun cu promoţii şi produse speciale pentru Sărbătorile de Iarnă, prin care să-i răsplătească pe aceia care au fost cei mai cuminţi pe parcursul anului!
Inspiraţia a venit iute la noi şi am ştiut imediat ce trebuie să facem: „Salam de Iarnă” într-un ambalaj de colecţie. Ne-am îndrăgostit pe loc de idee şi ca nişte furnicuţe ne-am apucat de treabă, pentru că totul să fie gata până de sărbători. Poate părea o muncă uşoară, dar să ştiţi că am avut treabă de făcut mai ceva că spiriduşii Moşului: ne-am imaginat ambalajul, ne-am distrat desenând, ne-am gândit la amestecuri de mirodenii şi cărnuri, am ales reţetă şi, cel mai important… am presărat peste toate mult, mult suflet şi dragoste!

Când am terminat ne-am dus cu propunerea la Moş Crăciun, iar el ne-a felicitat şi ne-a spus: „Îmi place şi vreau ca atunci când primii fulgi de nea vor începe să cadă să găsesc « Salamul de Iarnă » pe rafturile magazinelor”.  Ascultători din fire, am făcut întocmai cum Moşul ne-a cerut, sperând să aducem un plus de culoare şi savoare Sărbătorilor de Iarna pentru norocoşii  ce pot intra în posesia acestei ediţii limitate.

Ambalajul de colecţie, realizat în spiritul Sărbătorilor de iarnă poate fi păstrat sau reutilizat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod