Poveste de Crăciun cu Deichmann

Aseară, la Athenée Palace Hilton, în sala Le Diplomate, reprezentanţii media au scris alături de Deichmann o poveste de Crăciun pentru copiii mai puţin norocoşi internaţi la spitalul Marius Nasta.
Într-o atmosferă de sărbătoare, particulele de magie şi cadourile s-au aşternut în botoşeii Deichmann pregătiţi de invitaţi pentru fiecare copil în parte.

Colindele ce au rasunat într-un decor feeric, generozitatea invitaţilor şi melodiile speciale pregătite de Cristi Nistor au creat un univers magic în care, la iniţiativa Deichmann s-au pregatit cadouri pentru copiii la care Moş Nicolae nu ajunge.

În fiecare an de Crăciun dorinţele se împlinesc, iar noi le putem însenina chipurile celor aflaţi în situaţii delicate.

În fiecare an, invitaţii Deichmann împodobesc bradul şi pregătesc cu drag decoraţiuni, cadouri şi surprize de Crăciun pentru cei mici internaţi în spital pe perioada sărbătorilor de iarnă.
Cristi Nistor a cântat despre magia Crăciunului, iar într-un decor de poveste, învăluit de lumină, toţi invitaţii au fost o parte din ea. De Moş Nicolae, dorinţele copiilor de la spitalul Marius Nasta s-au împlinit, pentru că niciodată nu trebuie să încetăm să credem în minuni!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod