Poți să vezi filme de groază și solo

Ești singur/ă acasă și ai vrea să vezi un film de groază? Iată ce opțiuni ai pe Netflix
Halloween se apropie, așa că săptămânile acestea ai suficient timp să îți găsești inspirația pentru noaptea fantomelor sau strigoilor, mai ales dacă pregătești și atunci de un maraton de film.

Chiar dacă nu este nimeni care să te țină de mână sau în brațe în timpul scenelor șocante, noi credem că oricine are curaj să vadă singur filmele de groază din lista de mai jos. Alege un spațiu comod, ia o pernă în brațe, aprinde toate luminile și apasă play.

Clasice sau mai noi, cu siguranță se vor transforma în subiecte de conversație pentru zilele următoare.

Rosemary's Baby


O tânără se bucură să afle că este însărcinată, însă își face griji că bebelușul ei ar putea fi în pericol. După ce se mută într-un apartament dintr-o clădire rău famată, Rosemary Woodhouse începe să aibă vise ciudate.

The Haunting of Hill House


The Haunting of Hill House este o reinterpretare a romanului cu același nume (de Shirley Jackson), așa că redă povestea unor frați care au crescut în cea mai cunoscută casă bântuită din Statele Unite. Ajunși adulți, aceștia sunt reuniți de o tragedie de familie, care îi readuce în casă și îi pune în situația de a înfrunta fantomele trecutului.

Resident Evil


Resident Evil, seria de filme de groază și acțiune, este bazată pe jocul video japonez cu același nume și, pe lângă piele de găină, poate crea dependență. De la crime șocante, până la spirite malefice sau experimente cu virusuri, în această serie de acțiune și groază se poate întâmpla orice.  

Alte variante de producții dark, dar care să te lase să dormi mai bine noaptea sunt:

Stranger Things


Dacă nu ai văzut până acum povestea puștilor din Hawkins, acum este momentul. Frații Duffer au reușit să creeze o adevărată capodoperă; o poveste despre care se va transforma într-un clasic peste ani. Atunci când se întoarce acasă de la prietenul său Mike, micul Will vede ceva înspăimântător. În apropiere, un secret întunecat se ascunde pe culoarele unui laborator guvernamental.

Dark


Dacă ți-a plăcut Stranger Things, atunci o să îți placă și serialul german Dark. În anul 2019, dispariția unui băiețel înspăimântă locuitorii din Winden, un orășel din Germania cu un trecut misterios și tragic.

The Frankenstein Chronicles


În Londra anului 1827, un detectiv urmărește un ucigaș ce pare să aibă mania dezmembrării victimelor. Cazul îl va duce însă spre descoperiri mult mai șocante.


Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 130 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod